Opelin omistajat /muuten autoista tietävät!

  • Viestiketjun aloittaja colt
  • Ensimmäinen viesti
Ååpeli
[QUOTE="mä";25165373]Lämpeäminen talvella, viimasuoja maskiin, talvilaadun tankkaaminen talvella (onko tarjolla ajoissa Etelä-Suomen asemilla), mahdollinen lisälaturin tarve, jne.[/QUOTE]

En tiedä onko nuo ongelmia Opeleissa, ainakaan minun omistamissani dieselautoissa ei noita ole tarvinnut pohtia (Keski-Suomen ja Pääkaupunkiseudun alueilla)
 
"sippe"
Ei tuosta paljonkaan kannata maksaa. Nettiautossa samanlaiset maksavat 1000-1500 euroa. Ooppeli on aika loppuun ajettu 300.000 ajettuna ja 10 vuotta vanhana. 2000-3000 eurolla saa jo kunnon auton kuten 2000 vuosiluvun VW Polon tai Golfin.
 
pyörät ne on lastenvaunussakin
"henkilöiden tai tavaran kuljetukseen taikka määrättyyn erikoistehtävään valmistettu moottorikäyttöinen ajoneuvo, jossa on vähintään neljä pyörää tai telat ja jonka suurin rakenteellinen nopeus on suurempi kuin 25 kilometriä tunnissa."
Jos opelissa pysyy pyörät kiinni ja saat sillä nopeutta yli 25, niin kaippa se autoksi sittenkin luokitellaan. :kieh:
ei muuta kuin hitsaamalla varmistat ettei renkaat tipu vauhdissa ja tyrkkäät alamäkeen..
No mönkkärikin voi sitten vissiin olla "oikea" auto tuon määritelmän perusteella...=)
 
"vieras"
http://www.nettiauto.com/opel/vectra/4405944

Opel Vectra 2.2i 16v COMFORT. MM: ILMASTOINTI, KAUKOLUKOT, SÄHKÖHERKUT, LUISTONESTO. YM. ERITTÄIN SIISTI!!!

Mittarilukema 210 000 km
Vuosimalli 2001
Hinta 3 250 €
 
avantasia harmaana
No melkein kaikki muu paitsi Opel, Renault tai Ford.
Mulla on ollut Renault Laguna,Ford Escort ja Opel Calibra..Fordissa oli sen verran vikaa että meni metsään vissiin joku puiden halaaja yksilö:D Mutta joo, jos nyt ei jostain merkistä itse tykkää tai sattuu osuu maanantaiversio käteen niin ei kuitenkaan kannata yleistää..noita kaikkia löytyy paljon ajettuna niin ei ne ihan pommeja ole..
 
hihoi
Mites, voisko tälläsellä autolla ajaa 40 km / sivu / per päivä matka-ajoo?
Hinnassa tietysti ilmaa mut tinkimään...
Tai ei välttämättä tämä voi olla vastaavanlainenkin.
Mut siis linkki:
Auto | Rinta-Joupin Autoliike - Rinta-Jouppi.com

Minkälaiset ajo-ominaisuudet / lähteekö talvella käyntihin??
Kiitooooss ! :))
Liian paljon ajettu. Etsi autoa pienemmässä luokassa jos budjetti on noin 3000€.

Osta auto jolla on ajettu max 200 000. Huoltokirja jossa säännölliset huollot on plussaa. Testaa auto läpikotaisin ja huomauta jokaisesta pienistäkin vioista myyjälle ja tinkaa hintaa.

En maksaisi 3000€ tuosta autosta, 1600-2500€ alkaa olla asiallinen hinta riippuen kunnosta [ruoste, sähköongelmat, sisustan kunto, lisävarusteet, huolto tehty, yleinen tuntuma ajettaessa siis kulumat]

Tuolla kolmella tonnilla saat vaikka ~200tkm ajetun pikku focuksen joka on jo parempi auto kuin tuo.
 
hihoi
Liian paljon ajettu. Etsi autoa pienemmässä luokassa jos budjetti on noin 3000€.

Osta auto jolla on ajettu max 200 000. Huoltokirja jossa säännölliset huollot on plussaa. Testaa auto läpikotaisin ja huomauta jokaisesta pienistäkin vioista myyjälle ja tinkaa hintaa.

En maksaisi 3000€ tuosta autosta, 1600-2500€ alkaa olla asiallinen hinta riippuen kunnosta [ruoste, sähköongelmat, sisustan kunto, lisävarusteet, huolto tehty, yleinen tuntuma ajettaessa siis kulumat]

Tuolla kolmella tonnilla saat vaikka ~200tkm ajetun pikku focuksen joka on jo parempi auto kuin tuo.
Niin ja vielä:
1.6 litranen moottori riittää ihan hyvin. Vähemmän kulutusta joka tuo huomattavaa säästöä.
En ymmärrä miksi ihmeessä ihmiset tässä tarjoaa noita yli 2 litrasia bensasyöppöjä, 20l/100km kaupungissa kuluttavia kärryjä joista myyjät yrittävät naama ruvella päästä eroon.

Vai ellei itse ole niitä juuri myymässä? :D
 
"höh"
Vuosi sitten möin uudemman farkun suunnilleen samoilla kilometreillä 4000 euroa oli hinta. Ei nuo kilometrit sinänsä ole kaupan este. Nykyisin autoilla ajetaan paljon. Vikoja on joka merkissä. 99 on jo täysin galvanoitu eikä juurikaan ruostu, Katso kuitenkin takaovien lukkojen vastikkeiden ympärilta. Siitä tuo ruostuu jos jostain.
 
näkökohta
Ensimmäisen pyöräytin katon kautta ympäri, toisen eteen ajoi kolmion takaa auto, nyt on kolmas käytössä ja hengissä olen.
Auton kolariturvallisuuteenkin on syytä vähän kiinnittää huomiota, kun autolla on ilmeisesti tarkoitus ajaa muulloinkin kuin aurinkoisina kesäsunnuntaina. B-Vectra edustaa keskitason 90-luvun turvatekniikkaa ja taisi olla niukasti kolmen tähden auto, uutena.

Kannattaa käydä katsomassa HOME | Euro NCAP - For safer cars crash test safety rating ja katsella sieltä vähintään ****-autoja.
 
vieras-123
Niin, henk kohtaisesti en suosisi opelia missään muodossa. Varsinkaan Vectran murjua. JA varsinkaan Rinta-Juopolta. Rinta-Juopon liike lienee koko maan kalleimmilla hinnoilla myyvä liike...

http://www.ajovalo.net/Kaytetyt_liikkeet.htm

Pirullinen vaiva tuo autokuume ja tuskin nyt ihan välittömästi tarvitset autoa. Mitä enemmän kiirettä pidät sen enemmän sitä paskaa jääpii lapaseen. Tosin, hyvät autot poislukien opelit karkaavat käsistä. Ja kiinnitä myös huomiota miten kauan auto on ollut myynnissä. Jonkinnäköinen herätyskello pitäisi takaraivolla soida jos autoa on koitettu kaupitella yli puolivuotta.
 
"vieras"
Onnellisen
Pojan
Ensimmäinen
lelu

eikö mitään muuta merkkiä olisi!?!?!? ovet aina jäässä talvella, mikään ei toimi, jättää tielle... niin syvältä koko merkki.
 
"shihtzu"
On se jännä, että Opelia haukutaan niin paljon, kuitenkin isälläni on ollut aika monta Opelia ja merkkiä ei vaihda, kun Opelit ovat toimineet kuten pitääkin ja niillä autoilla on kaikilla ajettu ja paljon, myös Suomen rajojen ulkopuolella. Nykyään ajelee Astralla ja mitään ongelmia ei ole ollut. Kerran isä poikkesi totutusta ja osti Nissanin ja se se vasta romu oli, ei kuulemma enää ikinä :)
 
-
En tiedä, miksi tämä ketju oli tossa "nostoissa", vaikka tätä ei ole kommentoitu vähään aikaan.
No vastaan anyway; meillä oli Opel Vectra A vm. -94 kaikilla sen aikaisilla mahdollisilla varusteilla tossa 90-luvun lopulla. Ei sillai ollut mitään valittamista, hyvin toimi niin talvella kun kesälläkin ja ajollekin oli ihan kohtuullinen. No, se otti sitten lähikosketuksen hirven kanssa ja hajosi siihen. Meillä oli hyvä Ooppeli, mutta kyllä tosi paljon oon kuullut haukkuja niistä... Kaippa sekin on aika paljon yksilöstä kiinni. Tuota linkittämääsi autoasi en ostaisi.
 

Yhteistyössä