Op-visan luottoraja, millainen ja millä ehdoilla?

  • Viestiketjun aloittaja vieraskävijä
  • Ensimmäinen viesti
vieraskävijä
Millaisia luottorajoja olette saaneet visaanne ja millaisilla tuloilla?
Toki myös velat, asuminen, työsuhde ja maksukäyttäytyminen, perheen koko vaikuttavat.
Itsellä bruttotulot n. 4200 e, omistusasunto, vakituinen työsuhde, ei maksuhäiriöitä, asuntovelkaa puolison kanssa yhteensä n. 85 000 euroa. Netissä luottorajan korottaminen 1500 eurosta 2500 euroon ei onnistunut, vaan tuli hylkäyspäätös, ihmettelin.
 
liian suuri korotus?
Oisko kertakorotukseksi tuo tonni liikaa... Ja sit se vaikuttaa myös, että onko Visa aina tapissa heti kk-erän maksun jälkeen uudestaan. Tai jos kortti on ollut pitkään täysin käyttämättä...
 
vieraskävijä ap
Visan käyttö on ollut satunnaista, ulkomaanreissuilla tai muutama nettiosto, ei saldo siis mitenkään tapissa, saldo maksettu pois heti. Käyttö siis silloin, kun muu maksutapa ei ole onnistunut. Korotus nyt olisi ollut aiheellinen, kun Apollomatkojen matkaa ei voinut maksaa kuin luottokortilla netissä.
 
Liian suuri korotus?
Kannattaa vielä käydä pankkineuvojan juttusille, miksi ei onnistu. On kuitenkin asiakkaan ja pankin etu, että asia selvitetään. Itsellä aikanaan automaattinen laskuri eväsi autorahoituksen, mutta sit myyjä soitti sinne perään, niin onnistui, kun maksoin n. 100 € käsirahaa enemmän, eli oli tosi pienestä kiinni.
 
vinkkaaja
Voit maksaa isonkin visamaksun jos maksat etukäteen erotuksen visatilille. Esim jos tonnin korotuksen olisit tarvinnut, maksa tonni etukäteen ja näin sinulla on isompi luottolimiitti ja voit maksaa matkan.
 
vieraskävijä ap
kiitos vinkeistä. Soittelen varmaan pankkiin, mutta mielessä on kyllä vaihtaa S-pankkiin. Osuuspankin verkkopankki on aika hankala ja tuo S-ryhmä on edullisempi vaihtoehto muutenkin.
 
vierailija
Itse tosin sain juuri hyväksytyn luottopäätöksen OP Visalleni. Hain myös 2500 euron luottoa. Olen kaikenlisäksi määräaikaisessa työsuhteessa, joka päättyy kahden kuukauden kuluttua ja kuukausipalkkani on vain 2200 euroa. Tosin puoltamista edistävässä kupissa painaa 20 000 euron talletukset toisella käyttötililläni ja velattomuus. Tuskin luotolle tulee koskaan käyttöä mutta onpahan hyvä olla.
 

Yhteistyössä