Ootteko palstailijat oikeasti noin kauheita ihmisiä! MODET HEI!

  • Viestiketjun aloittaja "ihmettelevä"
  • Ensimmäinen viesti
"ihmettelevä"
Siis ihan todella ihmettelen asiaa, tuntuu et tänne oikeen tullaan varta vasten haukkumaan ja lyttäämään toisia. Moni alotuksistakin on jo riitaa haastava mutta usein myös kun joku kysyy jotain oli sitten hieman harkitsemattomalla otsikolla viesti tai ihan järkevä niin ei mee kauaa et aletaan solvata ja lytätä kuinka paska ihmien a.p. aina onkaan! Siis ihan kytkintäkään ei osata käyttää ja sekös vasta onkin syy halveksia ihmistä!

Modet jos palstan käytön ohjeissa sanotaan mm 4. Älä hauku muita keskustelijoita, vaikka olisit eri mieltä. niin miksette voi lukita keskusteluja siinä vaiheessa kun ne menee täydeksi riitelyksi ja ihmisarvoa alentavaksi haukkumiseksi, mihin ei edes mene yleensä kuin yksi sivu aikaa. Aika huonoa mainosta koko Kaksplussalle.
 
"wesuwius"
...tästä palstasta. Jos ei oo mitään rakentavaa kommentoitavaa, vois pitää suunsa kiinni. En tajua miks ei voi vaan vastata tai kommentoida siihen mitä kysytään tai sanotaan :/ Ihan saakelin lapsellista touhua.

Ja äitejä kaikki tai ainaki suurin osa, huolestuttavaa :/
 
[QUOTE="wesuwius";23997442]...tästä palstasta. Jos ei oo mitään rakentavaa kommentoitavaa, vois pitää suunsa kiinni. En tajua miks ei voi vaan vastata tai kommentoida siihen mitä kysytään tai sanotaan :/ Ihan saakelin lapsellista touhua.

Ja äitejä kaikki tai ainaki suurin osa, huolestuttavaa :/[/QUOTE]

:flower:
 
"mä"
Tää on jo niin vanha aloitus, mutta, nää ihmiset ei tosi elämässä pysty sanoon tai tekeen mitään.
Tai esittävät täällä muuta ku ovat, tänne on anonyyminä helppotulla päteen... säälittävää mutta totta!!
 
huhuh
Tämä meni toisten haukkumis palstaksi sen jälkeen,kun vauvalehden keskustelupalsta uusiutui,joka oli täys floppi...Ennen täältä sai asiallisia vastauksia,vaikka kysyi kuinka tyhmän kysymyksen,mut nyt kaadetaan heti paskaa niskaan...
 
Täällä on ehkä kolme modea jotka yleensäkään ovat aktiivisia, ja heilläkin jopa muutakin elämää kun vain palsta, että sopii miettiä mihin kannattaisi valittaa kun modet eivät tilannetta ole aiheuttaneet.

Omalta kannaltaan viisainta on poistua takavasemmalle keskustelusta joka alkaa mennä henkilökohtaiseksi ellei sellaista kestä. Ihan oikeasti tällaisella ympäri vuorokauden aktiivisella ties kuinka monen tuhannen käyttäjän palstalla ei muutama ihminen pysty keskusteluja pitämään varsinkaan kovin reaaliaikaisesti kurissa. Kaikki kunnia heille siitä minkä pystyvät tekemään.

Täällä pyörii aika kamalaa porukkaa ja varmasti jatkossakin. Se tuskin tulee muuttumaan vaikka linja jostain kumman syystä ylläpidon toimesta muuttuisi (mitä epäilen suuresti) :(
 
dorit
[QUOTE="mä";23997519]Tää on jo niin vanha aloitus, mutta, nää ihmiset ei tosi elämässä pysty sanoon tai tekeen mitään.
Tai esittävät täällä muuta ku ovat, tänne on anonyyminä helppotulla päteen... säälittävää mutta totta!![/QUOTE]

Luuletko palstailijoiden olevan halvaantuneita afaatikkoja, kun eivät pysty tekemään ja sanomaan mitään?
Ja mietn voit saada palstalaisita pätevän kuvan, missä he pätevät?
 
"vieras"
[QUOTE="mä";23997519]Tää on jo niin vanha aloitus, mutta, nää ihmiset ei tosi elämässä pysty sanoon tai tekeen mitään.
Tai esittävät täällä muuta ku ovat, tänne on anonyyminä helppotulla päteen... säälittävää mutta totta!![/QUOTE]

täällä on kyllä mustiakin jotka päästelee sellaisia sammakoita suustaan, että oikeen hävettää heidän puolestaan. en viitsi alkaa kertomaan ketkä, tiedätte varmaan jos olette yhtään pidempää palstaa lueskellut. tulee todella kouluttamaton ja typerä kuva, ennen kaikkea muita solvaavat.
 
"Milla"
Miten modeksi pääsee ja millaiset kelpuutetaan? Mulla on kyllä nickkikin (MillaVanilla), ollut varmaan jonkun vuoden ajan mutten ole jaksanut juuri koskaan kirjautua sisään sillä.

Nyt kun alkoi työttömyys, niin mulla on palstallekin aikaa työnhaun lomassa, niin voisin mielelläni vähän valvoa miten hiekkalaatikolla käyttäydytään. Toki jos täytän vaatimukset :)
 
Keittiönoita
[QUOTE="ihmettelevä";23997418]Siis ihan todella ihmettelen asiaa, tuntuu et tänne oikeen tullaan varta vasten haukkumaan ja lyttäämään toisia. Moni alotuksistakin on jo riitaa haastava mutta usein myös kun joku kysyy jotain oli sitten hieman harkitsemattomalla otsikolla viesti tai ihan järkevä niin ei mee kauaa et aletaan solvata ja lytätä kuinka paska ihmien a.p. aina onkaan! Siis ihan kytkintäkään ei osata käyttää ja sekös vasta onkin syy halveksia ihmistä!

Modet jos palstan käytön ohjeissa sanotaan mm 4. Älä hauku muita keskustelijoita, vaikka olisit eri mieltä. niin miksette voi lukita keskusteluja siinä vaiheessa kun ne menee täydeksi riitelyksi ja ihmisarvoa alentavaksi haukkumiseksi, mihin ei edes mene yleensä kuin yksi sivu aikaa. Aika huonoa mainosta koko Kaksplussalle.[/QUOTE]
Et ole ainoa, joka tuntee noin. Valitettavasti. Joskus mietin, millainen on ihminen, joka tuntee mielihyvää muiden haukkumisesta tai ilkeilystä. Ja ennenkaikkea onko sellainen ihminen kovinkaan tyytyväinen omaan elämäänsä. Mutta toisaalta.... kun täällä viime syksynä palstauudistuksen jälkeen oli jonkin aikaa asiallista ja mukavaa keskustelua, palsta leimattiinkin tylsäksi ja kuolleeksi. Kai se on ajan henki, että muille saa laukoa päin näköä mitä sylki suuhun tuo.

Kun huomaa jotain asiatonta kirjoittelua, kannattaa linkittää ketju tuohon ylös "Ohjeita keskustelupoalstan käyttäjille" -ketjuun. Ketjuja on valtavasti, joten on täysin mahdotonta seurata niitä kaikkia.
 

Yhteistyössä