Onnenarpa ja Janne Antin

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Hienoa että Janne aikoo tehdä tätä vanhusten auttamista. Enemmän sellaisia ihmisiä kehiin eikä näitä irvailu tyyppejä aiheesta. Irvailijat, jos heillä on hyvä säkä vaikka kyllä epäilen, kun negatiivisuus tappaa aiemmin, elää vanhoiksi ja istuvat kotona yksinään seiniä tuijottamassa varmaan mielellään sitten toivottaisivat kotiinsa jonkun joskus juttelemaan. Tai ehkä ei. Eikä kukaan halua edes viettää aikaa tollasten ihmisten kanssa. Olkoot yksinään.
Täällä taisi olla myöskin hoitoalan ihmisiä jotka tekee vanhustyötä.
 
vierailija
No nyt tuli sitten se kymppitonni Jannen facessa täyteen. Ja tekoäly-Janne siellä laulaa luikauttaa. Itse arvostaisin aitoa lauluesitystä enkä mitään tekoälyllä paranneltua versiota 🤷
 
vierailija
Mitäs vikaa tuossa on? Joulu on erityisen yksinäistä aikaa vanhuksille. Miten te ihmiset täällä ette saa tajuntaan miten inhottavaa se on että pilkkaatte yksinäisiä ja yksinäisyyttä? Teette siitä vitsin. Paskamaista meininkiä teillä.
Ei me yksinäisiä pilkata. Vaan Jannea ja hänen bisnesideoitaan. Joo Jannella kyllä ideoita riittää. Mutta moniko niistä on menestynyt? Tapanilan lemmikkihotelli pyörinyt vasta puolisen vuotta, ja nyt jo ollaan vaikeuksissa. Jannen verkkokauppa ei pyörinyt edes puolta vuotta, kun se jo kuopattiin. Yksityinen illallinen Jannen luona hintaan 69€ ei tainnut tuottaa ensimmäistäkään asiakasta? No eipä tainnut tuo ylihinnoiteltu tassuterapia-palvelukaan mikään jättimenestys olla. Sinkkuiltaa mainostettiin alkuun varsin näyttävästi, mutta jo ensimmäisen sinkkuillan jälkeen tapahtuma muuttuikin "mystisesti" koirapuistoiluksi, jonne voi tulla niin sinkut kuin pariskunnatkin. Ja nyt sitten tämä Jannen seuralaispalvelu. Ikävä sanoa mutta samalla linjalla jatkanee tämäkin palvelu. Eli kohta jo kuopataan koko idea kannattamattomana.
 
vierailija
Nykyään vanhusten omaiset siis lapset eivät viitsi enää käydä katsomassa omia vanhempiaan.mieluummin ulkoistetaan vaikka jollekkin jannelle.Mutta kun mummo tai pappa kuolee kyllä vanhempien omaisuus kelpaa.Ollaan paikalla kuin hyeenat.
 
vierailija
Kummasti se Jannen kaulahelttakin on kadonnut tuossa lauluvideossa 😂 Kovin on muutenkin eri näköinen kuin yleensä. Yleensä Janne esiintyy pienet tihrusilmät nopeasti räpyttäen ja kaulaheltta hölskyen. Nyt kun "lauletaan" niin kummasti on ulkonäkökin kohentunut.
 
vierailija
Kummasti se Jannen kaulahelttakin on kadonnut tuossa lauluvideossa Kovin on muutenkin eri näköinen kuin yleensä. Yleensä Janne esiintyy pienet tihrusilmät nopeasti räpyttäen ja kaulaheltta hölskyen. Nyt kun "lauletaan" niin kummasti on ulkonäkökin kohentunut.
Se on filtteri. Kai tiedät mikä se on. Puoli maapalloa käyttää filttereitä. Ehkä jopa sinäkin ja sinun ystävät ja tutut. Ei oo uusi asia.
 
vierailija
Kummasti se Jannen kaulahelttakin on kadonnut tuossa lauluvideossa Kovin on muutenkin eri näköinen kuin yleensä. Yleensä Janne esiintyy pienet tihrusilmät nopeasti räpyttäen ja kaulaheltta hölskyen. Nyt kun "lauletaan" niin kummasti on ulkonäkökin kohentunut.
Tiedät kai, että monet käyttää filttereitä kuvissaan ja videoissaan nykyään. Missä kiven alla asut?
 
vierailija
Jannelle kyllä sopisi parta hyvin. (Ei tietenkään tuollainen filtteriparta joka ei pysy paikoillaan kun Janne liikkuu.) Nyt Janne voisikin kasvattaa parran kun hänen ei enää tarvitse meikata. Janne meikkasi Onnenarpaan (meikkivoidetta) joten ei voinut kasvattaa partaa. Muuten olisi ollut partakin meikkivoiteessa. Nyt kun julkisuus on taputeltu Jannen osalta, ei tarvitse enää meikatakaan. Joten miksipä ei kasvattaisi kevyttä partaa?
 

Yhteistyössä