Onnenarpa ja Janne Antin

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
En kyllä ymmärrä miksi. Janne on julkkis, joten miksei hänen tempauksistaan saa keskustella? Edes asiallisesti. Kai nyt mielipiteensä saa kertoa.
Samaa ihmettelen , fanit ovat herkkähipiäisiä, kai Janne itse osaa hoitaa julkisuutensa ettei fanien tarvitse puuttua herneet nenässä asioihinsa. Voi vaikuttaa myös ehdokkuuteensa kuntavaaleissa.
 
vierailija
Tämä onkin parempi keskustelupaikka kun voi lukea vanhempia viestejä koska en aina joka päivä ehdi lukea enkä osallistua. Tykkään myös vauva.fi palstoista, helppo nähdä monenlaisia aloituksia tuoreenakin.
 
vierailija
Ihmettelen on Jannen kertoma asia mikä vaan niin Fanit eivät siedä keskusteluja vaan jotenkin lapsellisella tavalla suojelevat häntä. Ei uskalleta edes kysyä mitä mieltä Janne itse on jostain jutusta jos jollain on eriävä mielipide. Useat julkkikset antavat melko paljon juttuja , tykkään lukea heidän juttujaan matkoista, eläimistä ym.
 
vierailija
Ai ärtymyksen osoitus vain, katsoppa video uudestaan. Ei ole muilta juontajilta noin huonoa käytöstä nähty tv. Nuo asiat hoidetaan muulloin kuin suorassa lähetyksessä.
Joo, ei suorassa lähetyksessä kiroilla.

Myös Jannen facelivessä Janne hoki kirosanoja v*ttu, h*lvetti ja s*atana), ja Jannefanit vaan puolustivat häntä. Jannen koirat tai hoitokoirat olivat pissanneet lattialle, ja Janne vaan kiroili facen livessä. Se siitä "kuninkaallisesta kohtelusta". Tämänkin videon Janne on varmasti poistanut.
 

Yhteistyössä