Onkos täällä 5kk vauveleitten äitejä paikalla?

  • Viestiketjun aloittaja jojo
  • Ensimmäinen viesti
nn
meillä nyt ikää 5kk ja muutama päivä päälle ja pyörimällä liikutaan. Uutena juttuna nostellaan peppua ylös... hampaita ei vielä oo tullut ja mitat on siinä 70cm ja 8200g. kohta varmaan aletaan kunnolla ryömimään, sellanen on jo meininki.
 
Meillä tyttö tuli tällä viikolla 5kk ikään.
Työtä teettää vielä tuo vatsalleen vääntäytyminen, mutta kääntyy kyllä... pitkällisen ähräyksen päätteeksi tosin.
Kovasti tyttö "juttelee", ylpeä äiti, isä ja sisarukset ovat kaikki kuulleet ja erottaneet pulppuavan jokelluksen seasta ihan sanojakin, kuten "äiti", "vauva", jne ;) :whistle:

Pari kertaa ollaan maistettu porkkanaakin, mutta huonolla menestyksellä. Se ei oo hyvää, mutta rintamaidolla tuo flikka on kasvanut ihan hyvin... Painoa 6640g ja pituutta 61cm.

Juu, ja hammashoitajallakin käytiin jo ekaa kertaa... joskaan hampaista ei oo tietoakaan vielä... eikä hoitajan mukaankaan oo hetkeen edes ilmeisesti tulossa... :D
 
meillä ollaam ens viikolla puoli vuotta... kieritään muutamia kertoja ympäri ees taas, mahallaan ollessa koittaa ryömiä mutta ei vielä pääse eteenpäin. Pieni neiti on, maanantain neuvolassa 5350g ja 62cm... soseita on alettu maistelemaan mutta lusikalla syöminen on niiiin inhottavaa.. :) eiköhän se pikkuhiljaa ala sujumaan...hampaita ei oo vielä vaikka kauan oon jo ootellu kun tuskasena välillä haroo suutaan.
 
OP
Meillä elen tuli 5 kk täyteen. Kauheesti höpöttää ja kääntyilee ja pyörii navan ympäri, mutta ei vielä ryömi. Soseita meillä syödään ja puuroa aloteltiin maistamaan. Eilen neuvolassa pituus oli 66,5 cm ja paino 7440 g. Kaikki mahollinen pitäis käsiin saada ja pöydän ääressä sylissä ollessa kaikki pöydällä oleva revitään alas. :)
 

Yhteistyössä