onkos muilla näin "hilpeä" juhannus: koko perhe kipeänä :(

  • Viestiketjun aloittaja luumupuu
  • Ensimmäinen viesti
luumupuu
1v yskii keuhkonsa ulos, naama juoksevasta räästä märkänä ja itkee kurjaa oloaan, itsellä kuumetta ja nuha, miehellä taas kaktus kurkussa. jos huomenna lapsen vointi ei ole yhtään parempi, pakko kai viedä pieni lääkäriin... onneksi ei ollut juhannussuunnitelmia!!!
 
Kaksvuotias oksenti aamulla, on räkäinen ja kuumeessa. Keskiviikkona on leikkaukseen aika ja toivon, että ehtis lapsi parantua ennen sitä, että voitas leikata. En tiedä, miten jaksan, jos leikkaus joudutaan perumaan.
 
narikka
Alkuperäinen kirjoittaja kirjoitetaan:
KAUAN !!! ei kauvan.....
kirjota sie miten kirjotat mie kirjotan miten kirjotan :)

plääh, kuinkhaan kauvan tuo poika meinaa olla ruikulilla, muuten kyllä leikki ja touhuaa. porisin tuossa tutun kans joka on hoitsu, meinas että huomenna pitäis soitella tk:n jos on vielä vatta löysällä.
 
Vein jo isani eilen sairaalan ensiapuun taalla mokilla. Alkoi valittamaan rintakipua tuolla vasemmalla puolella. Kuume nousi ja olo oli kuin horkkatautisella. Sairaalassa suoraan sydanfilmiin ja labraan . Onneksi ei ollut mitaan sydanperaista vaan oli lihasrevahtyma. Joutuu auttamaan aitia aika paljon nostoissa jne mokilla. Pari piikkia persukseen ja apteekin kautta kotia.

Tanaan onneksi on jo paljon paremmassa kunnossa . Isa itsekin saikahtyi aika lailla.
 
seranzu harmaana
juu.. Isosisko mummolassa jossa meidänkin piti olla. Kuopus 1v 4kk ensin flunssas, sit korvatulehdus maanantaina ja ma-ti välisestä yöstä kuumetta 40 ja ripulia nyt neljättä päivää. Eilen uudestaan lääkärissä, korva nyt terve.. Minä menettämässä ääneni ja pystys duactin voimalla :(
 

Yhteistyössä