onko vika mussa?????

  • Viestiketjun aloittaja eloäippä-79
  • Ensimmäinen viesti
eloäippä-79
onko vika vaan mussa, kun mies valittaa etten halua sitä enää, mies vonkaa päivät pitkät ja kun tulee ilta ja pitäs mennä nukkumaan, vihjailen et miten ois, niin se käy vaan nukkumaan, olen aina ollut huono tekemään alotetta seksin suhteen, enkä tiedä miksi en halua päivällä rakastella kun mieheni sitä ehdottaa, ennen teimme milloin vaan ja missä vaan, nyt asiat toisin.
miten saisin itseni taas haluamaan tai kuinka osaisin tehä sängyssä alotteen haluan mutta en saa mitään aikaseksi, raskaus
viikkoja mulla on nyt 37+1. tää on noloa ja vituttaa itteänikin :/
 
hennis
vaikuttaiskohan hormoonit jotenki.... ja onhan sitä raskauden aikana paljo herkempi kaikkien asioiden suhteen ... mutta en tiiä sanoa oikeen mitään neuvoksi koitakaa jutella asiasta... :eek: :) :\| eiköhän se siitä.... ;)
 
Tietenkään en voi tietää mitä just sun miehesi ajattelee mutta tiedän että jotkut miehet karttaa seksiä raskauden aikana koska pelkäävät vahingoittavansa lasta. Raskauden alkuvaiheessa sen voi vielä "unohtaa" kun masu on pienempi mutta jotkut miehet ihan hyytyy ajatuksesta että vaarantaisivat lapsensa (tai äidin).
 

Yhteistyössä