Onko vaimosi sinua vahvempi?

  • Viestiketjun aloittaja Kimmo
  • Ensimmäinen viesti
Kimmo
Alkaa näyttää siltä kun katsoo tuloksia noista kädenväännöistä että ainakin osa isukeista ei pärjäää vaimolleen.
Oletteko siis todellakin heikompia????
Huh huh, aika kova juttu jos vaimot alkaa mennä meistä ohi.
 
iskämyös
On se kuule niin.
Mullakin vaimo käy salilla, aerobicissä, ja sen lisäksi vielä nyrkkeilee. Siitä nyrkkeilystä on tulut sille oikein pakkomielle, jotain 3 kertaa viikossa ainakin.
Ja kyllä se tuntuu sen naisen kropassa se liikunta. Hänellä lihakset erottuu tosi hyvin ja ovat kiinteitä, sekä käsivarsien lihakset ovat, sanotaan nyt, melkoisen suuret habat naiselle.
Ja kädenvääntöä kokeiliimme mekin eräänä päivänä, ja en minä siinä mitään mahda tollaselle naiselle, ja tuskin pärjäisin muilekaan noin paljon treenaville naisille.
Musta tuntuu että osa naisista on menossa hyvää vauhtia keskivertomiehen ohi fyysisessä voimassa. Noloa, mutta totta.
Näkyyhän se täällä siinäkin kun katsoo kuinka moni nainen on voittanut miehensä noissa kädenvääntö kokeiluissa, ei ole ihan yksi tai kaksi naista ne, vaan niitä on paljon.
:/ :/ :/ :/
 
isukki
Jep, nykyajan äidit treenaa salilla painjen kanssa, nostaa body pumpissa isoja painoja, käy karatessa, taekwondossa, tai krav magassa, tai jopa harrastaa selalista miehistä lajia kuin nyrkkeilyä.
Kaikissa kasvaa hauis ja muutkin voimat ja tavallinen sohvaperunaisukki jää aina vaan kauemmaksi alakynteen ja saa vähitellen joku kerta kokea mitä se on kun vaimolla on hauista, esim. kädenväännössä ja kokee yllärin!! :/ :/ :ashamed: :ashamed: :ashamed: :\| :'( :'( :'(
 

Yhteistyössä