onko teillä yhteinen vai oma peitto miehenne kanssa?

  • Viestiketjun aloittaja "milla"
  • Ensimmäinen viesti
JONSERED Karhunkantaja
[QUOTE="vieras";21924524]Yhteinen ehdottomasti! Tykätään nukkua lähekkäin, sängyn petaaminen on helompaa ja juu...se k-18 on kivempaa ison peiton alla :D[/QUOTE]

Luulin, että sellaista tapahtuu vain amerikkalaisissa elokuvissa... peiton alla:rolleyes:
 
myttyrässä
Yhteinen peitto, eikä mikään tuplapeitto. Hienosti mahdutaan olemaan ja nukutaan hyvää unta. Tykätään nukahtaa aina sylikkäin eikä ole koskaan herännyt tarvetta nukkua erillisillä peitoilla. Omat tyynyt ja hammasharjat on.

En pidä peittojen määrää parisuhteen laadun mittarina, meille paras tapa nyt vain sattuu olemaan tää yhden peiton taktiikka.
 
Omat peitot, omat tyynyt, tulee todennäköisesti aina olemaan näin. Saa nukkua miten lystää, vaikka tyyny jalkojen välissä. :) Eikä me nukuta mitenkään lähekkäin. Vauva on kyllä sitten mun peiton alla.
 
drfg
[QUOTE="uuniomena";21927270]Erilliset. Mä en halua, että muhun kosketaan silloin kun nukun.[/QUOTE]

Sama homma. En voikäsittää mitään ihme kihnareita jotka haluu nukkuu kainalossa koko yön. Ahdistuisin kuoliaaksi sellaisesta naisesata jos olisin mies.
 
Yhteinen. Me romanttisesti alkuun nukuttiin 80cm leveellä patjalla ja pienellä peitolla. Jos ollaan jossain kylässä ja on eri peitot, lopputulos on se, että yhden peiton alla ollaan. Se toimii meillä hyvin.
 

Yhteistyössä