Onko teillä miten usein aamuseksiä?

  • Viestiketjun aloittaja Päivän kyssäri
  • Ensimmäinen viesti
Päivän kyssäri
Tällaista tuli mieleen kysyä, kun juteltiin aamulla miehen kanssa asiasta. Hän oli siinä ajatuksessa, että on ihan normia sekstailla aamuisin, ja itse veikkaan että se on aika harvinaista, varsinkin töissäkäyvillä ihmisillä ja lapsiperheissä.

Joten miten asia on teidän perheessä, miten usein teillä on aamuseksiä? Meillä siis usein ennen nukkumaanmenoa ja herätessä.Tietty jos on järkyttävä kiire, niin sitten ei ehdi.
 
Ällä
No meillä on joo. Ollaankin suht tuore pari, niin seksiä on vähän joka välissä. Mutta ei varmaan "normaalisti" arkena ennen töihin lähtemistä tms moni sekstaile. Viikonloppuna ehkä.
 
Me oltais miehen kanssa molemmat aamuseksi-ihmisiä, mut aika harvoin tuo onnistuu. Arkena mies herää 3 ja 5 välillä, mä en ja vapailla sit yleensä nukutaan samaan kuin muksu. Mutta joskus kyllä onnistuu, jos muksu on jossain tai sit mä satun olemaan hereillä tuolloin aamuyöstä.
 
"vieras"
Harvoin. Ja sekin yleensä tapahtuu peiton alla salaisesti+ hiljaa lusikka-asennossa jos vaikka joku lapsista pelmahtaa paikalle. Kun lapset ei oo kotona tai nukkuvat illalla niin voi temppuilla enemmän ja paremmin.
 
Oli ennen lasta useinkin, mutta nyt kun vauva herää 6-7 aikaan, niin ei oikein onnistu. Aamuseksi on paras tapa aloittaa päivä :) Joudutaan tällä hetkellä tyytymään niihin harvoihin aamuihin, kun ollaan kahdestaan.
 
"kiisseli"
No nyt on ollu aika paljon. Lapset kattoo pikku kakkosta niin hyvä aika harrastaa. Melkein joka päivä nykyään. Iltasin on aina niin väsynyt ettei jaksa. Tämä on nyt meillä uus juttu että saa nähdä kuinka kauan kestää.
 
Meillä lapset aamuvirkkuja viikonloppuisin, herättävät siis meidät. Arkisin koko perhe herää jo 5.30 joten sitä ennen ei tule herättyä sekstailemaan. Illalla lasten mentyä nukkumaan on meidän seksiaikaamme, tai sitten yöllä.
Aina kun lapset ovat yökyläilemässä, loikoillaan aamulla sängyssä ja rakastellaan antaumuksella. Joskus lasten ollessa hereillä puhjahdamme "suihkuun" lukkojen taakse, mutta yleensä kypsytellään ja flirtataan sinne iltaan saakka kun saa olla rauhassa.
 
"Jeba"
Ei ikinä!

Silloin kun vielä oli vain me kaksi niin aina silloin tällöin, mutta lapsen tulon jälkeen ollaan harrastettu aamuseksiä tasan kerran (nyt kolmen vuoden sisällä siis) ja sekin oli hotellissa ja muksu mummolassa hoidossa :D
 
"Sini"
Ei ikinä, kiitos lasten, jotka heräävät meitä aikaisemmin viikonloppuisin. Ja viikolla ollaan töissä. Lisäksi mies käy vuorotöissä.

Seurustelun alkuaikoina ennen lapsia toki oli aamuseksiä, mutta tähän elämäntilanteeseen se ei sovi. Ja jos joskus satutaan kerran vuodessa olemaan kaksistaan viikonloppuna kotona, niin sitten mies herää paljon myöhemmin kuin minä. Ei tulisi mieleenkään mennä herättelemään sitä kesken unien, on muuten vihainen kuin karhu.
 
"vaimoke"
Ei koskaan. Vauva nukkuu välissä ja se herättää kello kuus, joten mahikset on aika olemattomat. Ennen vauvaa oli kyllä.. aamuseksi on ihanaa. Siis sellaista laiskaa, takaapäin pökkimistä.
 
"vieras"
Tooooosi harvoin. Aikana ennen lapsia oli useastikin, varsinkin viikonloppuisin, mutta nykyään lapset pitävät huolen siitä, että aamuisin noustaan aikaisin. Arkisin kello soi kuuden maissa eikä herääminen ennen sitä houkuttele, ei edes seksin varjolla.
 

Yhteistyössä