Onko tämä mielestänne totta? ”Ellei ihminen usko Jeesukseen Kristukseen, hän ei pääse taivaaseen. Hän joutuu kadotukseen eli helvettiin.”

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kai toi on kristitylle totuus.

Mut onhan toi selkeä ankara isoisä vs lempeämpi poika-asetelma.

Toinen jyrisee "ellet tee näin niin sitä ja tätä" ja toinen lepsusti "kadu ja pyydä anteeksi ni kaikki on anteeksiannettu".

Jotain mitä tehdään lapsille kun niitä pelottaa mennä nukkumaan.


Kaikkia ei pelota. Mä tunnen eläneeni niin, ettei tarvitse pelätä mitään tulia kun tajunta viimein katkeaa. Enkä oo ketään ollut mistään riennoista poissulkemasta enkä pelotellut.

(Tai no, ehkä Echoa yritän tökkiä mut vain koska hän kovin arvostelee muita)


Jeesus taas... Päästäisi jokusen kirosanan katsoessaan miten nykyäänkin jumalan sanaan ja vieläpä omaansa vedoten lokeroidaan ja solvataan.
Niin justiinsa. Ihmisparka ei varmaan hyväksynyt henkilöpalvontaa
 
vierailija
Alkuperäinen kirjoittaja vieruudelleenkin ost: 34370746:
Mmmm, miksi kommenttini on poistunut? Niille jotka kuolivat ennen Jeesusta, meni Jeesus ristillä kuollessaan saarnaamaan evankeliumia Tuonelaan. Siinä heidän mahdollisuutensa pelastukseen. Jeesus voitti kuoleman.

Mitä ruumiille tapahtuu ylösnousemuksessa? Raamattu kertoo että kaikki tehdään uudeksi "restore ".
Re on kyllä uudelleen- etuliite mut store on muuta
 
vierailija
No tuon osasinkin jo arvata.

Ja sitten se seuraava ja olennaisin kysymys.

Minne joutuivat kaikki ne miljardit vainajat jotka kuolivat noin 350.000 v aikana ennenkuin nykyihminen loi jeesuksen ja jumalan kristinuskoineen? Katosivatko he vaan jonnekin avaruuden eetteriin? Kai nyt kaikkitietävä raamattu osaa sen kertoa?

Odotan jännityksellä ’oikeita’ vastauksia 😆

ap
Joistakin tuli aikojen saatossa timantteja
 
vierailija
Maanpäällinen elämä on helvetti, jos jokin on. Raamattu on tehty lampaille, jotka tarvitsevat paimennusta ja keppiä osatakseen olla ihmisiksi eläinten keskellä. Elämänohjekirjoja on jokaisessa uskonnossa, jossa ihmistä ja ihmisen elämää pitää hallita ja käyttää valtaa toisen yli.
Noitavainoissa luonnolliset tiedot ja taidot hävitettiin tavan kansalta ja kirkko otti tämän tiedon omaan käyttöönsä pimittäen sen muilta.
 

Yhteistyössä