Onko täällä muita vanhempia, joiden lapsella syöpä? Mua pelottaa kokoajan..

  • Viestiketjun aloittaja äippä
  • Ensimmäinen viesti
äippä
että tuo syöpä uusii ja kaikki karmeus alkaa alusta. Hoidot ovat vielä kesken, mutta kokoajan mietin, että tuo varmaan vielä uusii jossain vaiheessa. Yölläkin herään ahdistavaan tunteeseen tai näen painajaisia :(

Hoidot loppuu ensi vuoden loppupuolella, jos kaikki menisi hyvin.
 
Hei!

Mun poika sairastui syöpään 1,5 vuotta sitten ja marraskuussa tulee vuosi "terveen papereista". Huoli tuntuu kasvavan koko ajan... Se sairaalassaoloaika meni niin sumussa, että mä en ainakaan osannut muuta tehdä kun rämpiä sitä suota läpi, nyt vasta kun elämän on normalisoitunut, niin kaikki kauheus (mitä tapahtui ja mitä olis voinut tapahtua) tulee mieleen, ehkä jopa vähän masennukseen asti.

Kontrollikäynnit hirvittää ja sitä pahinta pelkää hirveästi. Elämä on raskasta, vaikka on niin ihanaa, että on saanut oman pikkuisen takaisin ja tukka ja ne ihanat ripsetkin on tullut takaisin. Mutta nyt sitä menettämistä vasta pelkääkin...
 
äippä
Kiitos!

Olen käynyt keskustelemassa perheneuvolassa psykologin kanssa pari kertaa kuussa. Sairaalajaksoilla tapaan tietysti muita syöpälasten vanhempia. Kotijaksoilla ja varsinkin öisin ahdistaa eniten. Toisilla on se kumppani johon tukeutua, mä olen yksin lapseni kanssa.

 
äippä
Alkuperäinen kirjoittaja Mahonki-80:
Itsekin (tosin nyt jo edesmenneen) "syöpäläisen"omaisena en muuta voi kuin toivottaa voimia. :hug:

Olethan jo tutustunut www.cancer.fi-sivustoon, sielläkin on keskustelufooruminsa?
Enpä ole käynyt.. pitää vilkaista. Kiitos linkistä.
 
äippä
Alkuperäinen kirjoittaja Rva Pornanen:
Piti vielä kysyä, että mikä syöpä sun lapsella on, minkä ikäinen ja missä hoidetaan?

Mun poika sairastui 2 viikkoa ennen 3 v. synttäreitä, syöpäkasvain oli kiveksessä ja hoidettiin Tampereella.
ALL. Kuopiossa hoidetaan. Tyttö 4vuotta, kun sairastui.
 
Onko Äippä sun tyttös hyvin kestänyt hoidot? Entäs itse, millä mielellä lähdet sairaalalle? Ootteko saanut paljon olla kotona?

Mun poika kesti hoidot yleisesti ottaen ihan hyvin (ruokahaluttomuutta oli ja vähän oksentelua), mutta viimeisen sytostaatin jälkeen alkoi sitten vähän isompi oksentelu, mutta siitäkin sitten selvittiin.

Voimia teille taisteluun!
 

Yhteistyössä