Onko sulle/tuttavillesi tapahtunut mitään ns. yliluonnollista?

"Vieras"
Meidän vanhassa mummolassa kummittelee. Siellä talossa tapahtuu kaikenmaailman kummallisuuksia. Ovet aukeilevat yksinään, välillä tulee tunne, että et todellakaan ole huoneessa yksin, vaikka siellä ei ketään olekkaan yms. Mummu ja vaari siis kuolleet ja isäni asuu siellä talossa sen aikaa, kunnes saa myytyä, kun ei viitti taloa kylmillään pitää. Itse olen hetken myös ko. talossa asunut ja kokenut kummallisia asioita. Isäni vaimolle on sattunut vielä enemmän näitä asioita. En sinäänsä ikinä uskonut ylilunnolloseen, mutta nämä kokemukset kyllä muuttivat mielen.
 
Hyii
Minullekkin on käynyt... Olimme serkkuni kanssa yhden omakotitalon alakerrassa katsomassa leffaa... No sitten alkoi imuri huutamaan yläkerrassa.. ajattelimme että imuri jos on seinässä niin kissa olisi hypänny on/off napin päälle. Mutta kun menimme yläkertaan niin imuri ei edes ollut seinässä... :/ Se oli aika karmea, ja sitten se ei loppunut vaikka kuinka monesti yritimme sitä sammuttaa, ja kun lähdimme alakertaan hakemaan ruuvi meisseliä, niin se alkoi tekemään on/off, on/off, on/off... Se oli karseeta!
 
Lapsuudenkodissani kummitteli. Näin kertovat myös meitä edeltäneet, ja talon ostaneet uudet asukkaat, ilman että tiesivät, mitä me tiesimme. Harmiton tapaus, oli vaan onneton tupakkaa sängyssä polttaessaan polttanut itsensäkin hengiltä ja jäi sitten yläkertaan pitämää jöötä.
 

Yhteistyössä