Onko sama rytmi viikonloppuna?

Siis onko teillä samanlainen rytmi viikonloppunakin kuin viikolla lasten kanssa Jos ei niin minkälainen se on?
Meillä yleensä ollaan arkena aamulla käyty ulkona mutta viikonloppuna käydään vasta iltapäivällä.
muuten on melko samanlaista. Mitä teette kun on koko perhe koolla? Meillä välillä tuntuu että seinät kaatuu päälle en tiedä johtuuko se vaan asenteesta että kuvittelee että onpas tylsää.... =)
 
a-k79
ei ole samanlainen rytmi.. arkisin lähdetään ulos n. puoli ykstoista ja viedään esikko puistoon ja sit menen itse vauvan kans kävelee tunniks ja sit haetaan puistosta kahdentoista aikaan.. viikonloppusin ku isi on kotona tehdään mitä mieleen tulee.. käydään kylässä tai nyt ku on lunta käytiin kaikki yhdes pulkkamäes ja oltiin reilu kaks tuntia siellä ja saa itsekkin liikuntaa ku vetää lapsia ylös mäkeä..
 
kiara
Meillä ei taida olla koskaan minkäänlaista rytmiä. Teen kolmivuorotyötä ja tyttö on vuoropäiväkodissa. Viikonloppuisin touhuavat omaan rytmiinsä mieheni kanssa. Ainoa on että noin klo 21 nukkumaan :ashamed:
 
Ei oo samanlainen rytmi. Nukutaan viikonloppuisin pitempään ja ruokakin on sitten vähän myöhemmin. Ulkona käydään jos käydään ja muutenkin elellään vähän miten sattuu. Vauvan takia täytyy usein pitää jotain rytmiä, mut hyvin tuntuu 3,5 vuotias omaksuvan minkä rytmin vaan.
 

Yhteistyössä