onko ohra "helposti allergisoiviin" kuuluva?

Aloitin aamulla ohran tytölle puurona, kauran lisäksi nyt toinen vilja. Tiedättekö onko ohra yleensä miten siedettyä? Kaura ainakin tuntuisi sopivan, on syöty sitä n. reilu kuukausi jo, mut pakko alkaa pikuhiljaa testata vaan rohkeasti muitakin viljoja, koska hoitoonmeno häämöttää kesällä ja tulee pian kiire vilja kokeiluissa. Vehnän kokeilun jätin nyt kuitenkin taka-alalle, kun refluksi taas paheni. En siis ole vehnää tytölle vielä antanut. Nyt ollaan taas jonkinmoisessa tasapainossa, tosin NC ei juoda kun 2 kertaa vuorokaudessa ja määrä jää n. 2-3 dl. Losec menee nyt annoksella 1x10mg. Ja paljonko uskaltaa antaa siedätysoireita tulla jos tulee??? Kaurasta meillä ei juuri pientä punoitusta ja paukutteluja kummempaa tullu, niitä kestin. viikon, eli varmaan viikko on hyvä jatkaa nyt ohran antamista?
 
Meillä ainakin ohrasta tuli oireita, pukluja, ilmavaivoja, kakka muuttui ja ihottumat paheni. Tosin n. kuukauden söi ohrapuuroa oikein miellään, ilman oireita. Samoin oli ruispuuron kanssa. Nyt ollaan taas pelkällä kauralla jotta sain tytön oireettomaksi.
 
kannattaa kyl jatkaa kunnes on varma sopivuudesta. meinaan että jos tuohon lisää uuden niin voi mennä sekaisin systeemit jos oireet tulee viiveellä.

mulla on käsitys että ohra on helposti allergisoiva. ihan mielikuva siis vaan...
 
Meillä tuo ohra on allergisoivin kaikista viljoista. Ja ainut mistä oksennus tulee.
Muista (ja ohrasta tietty myös) tulevat suolioireet, ilmavaivat ja itkuisuus. Ja pylly aivan punainen kakan jälkeen. :(
 

Yhteistyössä