Onko muita ketkä ei ole käyneet esim. laivalla, kun lapsi reilun vuoden??

  • Viestiketjun aloittaja =?
  • Ensimmäinen viesti
=?
täältä löytyy äiti joka ei ole käynyt MISSÄÄN!!! onko muita kohtalotovereita? Ei ole kyllä ollut intokaan lähteä.. mutta kun kuuntelee muita äitejä, niin ne menee lapsen kanssa sinne ja tänne...
 
entinen perheellinen
Niin tuollahan ne viipottavat ympäri maailmaa. Kantsii pitää huolta itsestään ja järjestää itselleen jotain kivaa. Siinä on ollut valtava homma, että on saanut lapsen yhden vuoden ikään, eikä urakka ole päättymässä lähiaikoina.
 
Ei olla vielä meidän 4-vuotiaankaan kanssa koskaan käyty laivalla. Vähän on käynyt mielessä, pitäisikö perheen kanssa joku laivareissu ensi kesänä tehdä. Poika on alkanut puhumaan, että haluaisi joskus käydä laivassa (no joo ja haluaisi käydä lentokoneessa myös, mutta sitä ei nyt ainakaan suunnitteilla).
 
bb
No laivalla en kyllä ole käyny lapsen kanssa enkä ilmankaan vuosiin. En pidä risteilyaluksista. Muuten kyllä ollaan vuodenikäisen kanssa matkusteltu ympäri Suomea ja nyt ollaan parhaillaan muutaman kuukauden pituisella ulkomaanreissulla ja lapsi on 13 kk vanha. Jos ei innosta lähteä niin ei ole mikään pakko, itse vain en jaksaisi aina olla neljän seinän sisällä ja meillä kun on molempiin mummoloihinkin monta sataa kilometriä niin matkustelu on välillä jopa pakollista.
 

Yhteistyössä