onko muilla kissat oppineet avamaan ovija.

  • Viestiketjun aloittaja ...
  • Ensimmäinen viesti
känkkäränkkä
Meillä kans aukoi ovet ja osasi kiivetä rautaisia palotikkaita yläkertaan ja myös meni alaspäin, pää edellä seinän ja tikkaiden välissä. Samoin oppi hyppäämään hyttysverkon "läpi" tuolla yläkerran ikkunasta jos tahtoi esim. keskellä yötä sisälle, että sisään vaan karmit kaulassa :LOL:
 
Onneksi ei. Tai toinen osaa, mutta vanhana kattina mielummin rääkyy mut avaamaan. Kyseinen kissa osasi avata edellisen kämpän vessanoven vaikka se oli lukkossa ja aukesikin vieläpä eteiseen päin. Ihminen ei sitä kahvasta painamalla saanut kuin voimalla auki, mutta kissa vaan pisti kynnen oven väliin alas ja ovi pomppas auki. Toinen kissa on niin yksinkertainen ettei sen kapasiteetti riitä kuin hiirestykseen. Se tosin kiipeää parvekkeen kautta sisään jos ollaan nukkumassa.
 
  • Tykkää
Reactions: Ä92
"vieras"
Meidän maatiaiskissoista toinen oppi avaamaan jopa itseään päin aukeavat ovet loikkaamalla kahvaan roikkumaan ja potkaisi seinästä vauhtia. Toinen taas sai auki vain itsestään pois päin aukeavat ovet (ja yleensä jätti senkin tekemättä, seuraili vaan sitä toista :D).
Tää rotukissa taas on aika onneton, se tosiaan ylettyisi ihan vaan kurkottamalla ovenripoihin mutta ei, ei älyä. Sille tuottaa suunnatonta päänvaivaa jopa työntää raollaan olevaa väliovea auki edestään... Jostain kumman syystä toisin päin se osaa avata raollaan olevan oven tassullaan vetämällä. Mä pidän tätä rotuotusta vähän lahjattomana :D.
 

Yhteistyössä