Onko mikään niin tyhmä kuin kissanpentu?

Pix
Paitsi tietenkin kaksi kissanpentua... :whistle:

Mulla oli kylppärissä pojan amme täynnä vettä, kun laitoin ensin pojan nukkumaan, ja vasta sitten lähdin tyhjentämään ammetta... Nuo kissat tuli sitten kylppäriin peräkkäin kamalaa kilpajuoksua, ja ensimmäisenä juossut hyppäsi SUORAAN umpisukelluksiin ammeeseen, kun taisi vähän tuo matkan arviointi pettää, ja toinen vajaan sekunnin perässä ihan sama temppu :LOL:
Nyt meillä on kaksi likomärkää ja hiukan noloa kissaa saunan lauteiden alla :D
 
Ihania koheltajia..

Kissakuume kova, meille tulee pentu kahden viikon kuluttua..

Tänään seurailin isän tykönä kun yksi koiranpentu kapusi itekseen ulos kopista ekaa kertaa ja oli aivan innoisaan töpöttelemässä isossa maailmassa :heart:
 
aloituksesi kysymys ja vastaus on moneen kertaan todettu tässä huushollissa.

meidän kaks metroseksuaalia käy mamman meikkilaatikolla ku ei olla kotona.myös korurasiasta on kadonnut koruja, ja pyykkikorista lähtee rintaliivit omille teilleen öisin :whistle:
 
Pix
Tyhmyyden todistelu jatkuu :D
Kilpajuoksu jatkui siis aamusta heti. Noh.. Tulivat noin 120km/h eteisestä olohuoneeseen, yli sohvan, ja HUPS! Etummainen kissa törmäsi täydestä vauhdista suoraan päin ikkunaa. Toinen ehti tällä ertaa jarruttaa...
 
mantelisuklaa
Vaikka ne on tyhmiä, niin voiko silti olla suloisempaa, kun ne tyhmät kissanpennut toilailuineen... :D :heart:
Meilläkin aika monesta kisulin pennusta kokemuksia ja ihan yhtä pöhlöjään ovat tehneet... ;)
 
Pix
Alkuperäinen kirjoittaja mantelisuklaa:
Vaikka ne on tyhmiä, niin voiko silti olla suloisempaa, kun ne tyhmät kissanpennut toilailuineen... :D :heart:
Meilläkin aika monesta kisulin pennusta kokemuksia ja ihan yhtä pöhlöjään ovat tehneet... ;)
Joo, tosi hauskaahan niitä on seurata.
Varsinkin se, kun ne uhoaa toisilleen ja on niin vaarallista että :D :LOL:
 
Meillä aikanaan oli tädin kaks pentua hoidossa, juoksivat pitkää käytävää tuhatta ja sataa peräjälkeen. Käytävän loppupäässä oli isot peilikaapit jotka ylettyivät lattiaan asti ja kun ensimmäinen kolli oli juossut sen ohi ja ilmeisesti juostessaan huomasi sivusilmällä oman kuvansa, niin jarrutti ja velipoika muksahti niskaan... No, tuosta peilistä revittiin huumoria pitempäänkin, kun kisut isotteli kavereille peilissä kävelemällä karvat pystyssä, selkä kyyryssä ja sivuttain peiliä kohti...
 
css
Meillä on tällä hetkellä 5 n. 6 viikkosta pentua... Niitä on hauska kattella kun ne hyppii ja pomppii joka suuntaan, ja juoksentelee pitkin kämppää. Toki välillä pitää ottaa pientä matsia siskojen kanssa.. Ja eikä ne aina pysy niin hyvin pystyssä, ne on kaiken aikaa perseellään.. Meillä vielä vahatut lattiat ni tassut vaa luistaa joka suuntaan.. on ne hellusia..
 

Yhteistyössä