Onko LIDL oikeasti halvempi kuin S-RYHMÄN KAUPAT??

  • Viestiketjun aloittaja sentinvenyttäjä
  • Ensimmäinen viesti
"Anne"
Mä en huomannu juurikaan mitään hintaeroa. Lisäksi sieltä löytyi vain 1/3 kauppalistan aineksista,piti kuitenkin mennä sitte Prismaan sen keikan jälkeen. Että plus miinus nolla meille. Ehkä se riippuu siitä mitä sieltä ostaa ja minkälaista ruokaa syö. Mitä te sieltä ootte ostaneet kenen mielestä on halvempaa, siis mitä syötte? Olis kiva tietää ihan mielenkiinnosta.
Me siirryttiin cittarista prisman kautta Lidliin asioimaan. Syödään paljon kasviksia tuoreena ja pakastettuna, hedelmiä, marinoimatonta lihaa ja maitotuotteita (rahkaa, maustamatonta jogurttia, raejuustoa, maitoa ja juustoja).
 
"vieras"
Ainut vika Lidlissä on se, että suurimmassa osassa tuotteita ei lue ravintosisältöä. Mutta tosiaan, silloin tällöin tulee käytyä ja aina saa yllättyä, miten halvalla pääsi. Ja meillä niitä heräteostoksia tulee tehtyä nimenomaan Lidlissä, kun tuotevalikoima ei ole niin tuttu.
 
Faa
Vertailin Lidliä Prismaan (S-ryhmä) ja Citymarkettiin ostamalla sieltä saman ruokakorin, minkä ostin aikaisemmin Citymarketista ja Prismasta (S-ryhmä):




Jos lapsiperheen ruokakorivertailu kiinnostasi: Lidl tuotteet lapsiperheelle – Lidl vs Citymarket ja Prisma. Arvioin tähän hintavertailuun myös bonusetujen vaikutukset vertailuostoksille ja kävin muutenkin näiden kauppojen eroja läpi.

Yhteenvetona - kaupoissa, niiden tuotevalikomissa ja hinnoissa on eroja ja muutamia yllätyksiä! Minusta hyvä näin, kuluttajan kannalta kilpailu tarjoaa keinon saada edullisempaa ruokaa.
 

Yhteistyössä