onko lassie tec hyvä merkki?

  • Viestiketjun aloittaja saku
  • Ensimmäinen viesti
meillä lassiet kestänyt aina tajuttoman hyvin. ja monta kautta, kun ostaa reilun koon. Ne on muutenkin reilun kokoisia. :) Pysynyt aina kuin uusina . Saanut sitten myytyä eteenpäin. Kyllä on hyvä hinta - laatu suhde !!! Nytkin uusi toppahaalari tytöllä Lassie.
 
vieras
Meillä on ollut mm. tavallinen Lassie, kumipintainen Lassie (alaosa), LassieTecin ja G-techin haalareita.
LassieTec on ollut vedenpitävä, erittäin lämmin ja kestävä, Lassie G-tech on erittäin kulutuksenkestävä (puhkikulumistakuu 1 vuosi), mutta käytännössä on kyllä pitänyt lapsen myös lämpimänä ja kuivana. Kumipintainen Lassie on ollut vähän pettymys, ihan pienellä varmaan hyvä, isommalla kumipinta kului osin rikki. Tavalliset lassiet on perushaalareita, ihan hintansa arvoisia.
 
pallero
Meilläkin lassiet olleet käytössä. Ainoa, mikä ei ole kestänyt kuin yhdellä, on ollut lassie suprafill (?) eli se, missä on sitä kurakangasta housuosassa. Meillä mureni päälle... eli lähti irtoamaan alukankaasta se kumipinta. mutta kesti sekin hyvin vuoden yhdellä. Myös ne suprafill -hansikkaat reikiintyivät nopeasti, mutta niinhän kurahanskat yleensä tekee. Noita malleja en ostaisi, mutta -tec kyllä ostoslistalla edelleen.
 
Bannitar
Lassien haalareissa on erinomainen hintalaatusuhde. Eivät maksa maltaita, mutta kuitenkin kestävät tosi hyvin. Tec pitää kosteuden hyvin pois ja ainakin meidän pojalla haalari on viime talven jälkeen edelleen erinomaisessa kunnossa.

Suprafill-haalariin tuli siihen kumiosaan pitkä viilto, en tosin tiedä mistä, ja siltä osin se haalari oli menetetty tapaus.

En tiedä tehdäänkö noita suprafill-haalareita enää, mutta ainakin tuo tec-kama pelittää hyvin. Ja musta nuo Lassiet on paljon kivemman näköisiä, kuin Reiman ikävät puvut.
 
ööö
En oo ihan varma, mutta tuo tec on kai enempi kosteussuojattu ja G-tech on kulutusta/hankausta paremmin kestävä. Hassu tunne, kun sai vuoden takuulapun haalarille. Sopii hyvin tuo hankausta kestävä haalari tänne etelän vähälumisille pihoille.
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja Kirjanpitoon:
Siis onko Lassietec ja Lassie G-tec eriasia ja jos on niin mitä eroa niissä on?
On eri asia. LassieTec on kosteussuojattu, aika lailla vedenpitävä. G-techissä taas on vuoden puhkikulumattomuustakuu. G-tech kangas on jollain tapaa jäykempää kuin Lassietec. G-tech ei ole varsinaisesti vedenpitävä, mutta ainakaan ei läpi asti ole vielä vuoden käytön aikana kastunut.
 
Lassietec on huippu =)

G-techissä on se puhkikulumattomuustakuu, mutta Lassietecissä on kulumiselle alttiit osat supratechiä, mitä meidän mukulat ei ainakaan ole saaneet edes kulumaan miksikään, saatikka menemään puhki useammassakaan vuodessa. Ja asutaan Turussa, missä talvet on hiton hiekkaisia :D. Lisäksi Lassietec pitää vettä tosi hyvin.
 
Gluteus maximus
Lassie G-tech on ollut paras haalari mitä meidän lapsilla on ollut! Minä olen tykännyt enemmän kuin Reimatecin tai Jonathanin haalareista. Paljon kestävämpiä ja paremman näköisiäkin!
 

Yhteistyössä