Hyvä että toimi. Mun täytyy sunnuntaina varmaan itteänikin varten kysästä iskältä miten monta vetäsyä se tekeeAinakin kurkkua leikkas hyvin Mä just ajattelin kysyy sulta et voisitko vaiks soittaa isälles ja kysyy et kuin monta kertaa sitä pitäis vedellä? Nyt vetelin semmoset 10 per puoli
mitä rasvattomampi jauheliha sen parempi. suolaa ja pippuria mausteeksi, tullee tosi hyvvää. hirvenlihasta ja muflonin lihasta on tullu tehtyä
Käsittääkseni oikea kebab ei ole jauhelihaa mutta se halpa kopio mitä Suomessa saa niin on.Alkuperäinen kirjoittaja koskaan syönyt;24296946:Siis onko kebab jauhelihaa? Paistetaan kuin mureke?
Olen tatuoitu jätkä!mitä rasvattomampi jauheliha sen parempi. suolaa ja pippuria mausteeksi, tullee tosi hyvvää. hirvenlihasta ja muflonin lihasta on tullu tehtyä
No lyötiinkö siihen jauhelihaa vai mitä lihaa?tuli aikanaan tehtyä noita vartaita manselaises lihafirmas. lihaa , mausteita ym.. sekoitetaan tasaiseks massaks ja muottiin pakkaseen. sieltä sit kebabbiloihiin kypsennettäviks vartaisiin.