Onko kaikilla PL3 vai onko kellään enää PL2 peleineen?

  • Viestiketjun aloittaja galluppi
  • Ensimmäinen viesti
Turkilmas
Meillä esikoisella on edelleen PS2, mutta jouluna saa lisäksi Xboxin. On siitä (tai pleikka kolmosesta) haaveillut jo kauan, mutta en ole lämmennyt ajatukselle. Nyt sain halvalla käytetyn, joten poika saa toisen(kin) pelikonsolin :)
 
Mikä on PL? Siis PS?

Meillä on sekä kakkonen että kolmonen. Kakkonen on lastenhuoneessa jossa katsovat DVD-leffoja ja pelaavat omia pelejään, kolmonen (ja XBOX) on olohuoneessa ja ne on aikuisten koneita joita lapset saa pelata vain aikuisen valvonnassa.
 
No ilmeisesti kyse oli pleikkarista..

Meillä on kummatkin ja kumpaankin pelejä, kakkonen on kaapissa pölyyntymässä, itse sitä joskus oon pelaillut...Kolmonen on meidän makkarissa ja se on herran omia hetkiä varten.. :D Eli muksu ei meillä konsoleihin vielä koske.
 
IhanaValo
Meillä on pleikka 2, ei olla kolmosta ainakaan ihan lähiaikoina hankkimassa. Sit meillä on 8-bittinen Nintendo, ja wiistä haaveilen. En tosin tiiä onko siihen mitä hyviä pelejä.

Pleikalla meillä ei oikeestaan pelaa ku mies, siihen on muutamia pelejä, dvd-levyjä pääasiassa katsotaan sillä. Nintendolla on esikoinen innostunut pelaamaan Bubble bobblea ja Super Mariota.
 

Yhteistyössä