Onko jotain kikkaa, millä leipään saa rapean pinnan?

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Huom
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
H

Huom

Vieras
Hei, kotileipurit. Olisiko antaa jotain kikka kakkosta, jolla itse tehtyyn leipään saa rapean kuoren. Yleensä kun itse tehdyt sämpylät ja leivät ovat sellaisia pehmeäpintaisia.

 
jossain muuten oli et suihkuttaa sumupullolla leipiä uunissa paiston alussa. Mulla on ongelmana saada ne nousemaan tarpeeksi. eieln juuri tein ihania kaurasämpylöitä. ja kui ohjeessa on 24kpl ja mä sain aikaseks vain 12?
 
Minä laitan pellin uuniin ja heti perään sumutan vettä sumutin pullosta sämpylöiden päälle sinne uunin niin tulee rapeaa.
Voi sen tehdä ennen kun laittaa pellin uuniinkin, mutta mulla on vaan tuollainen tapa.
 

Yhteistyössä