H
Huom
Vieras
Hei, kotileipurit. Olisiko antaa jotain kikka kakkosta, jolla itse tehtyyn leipään saa rapean kuoren. Yleensä kun itse tehdyt sämpylät ja leivät ovat sellaisia pehmeäpintaisia.
Katso alla oleva video nähdäksesi, kuinka asennat sivustomme verkkosovellukseksi kotinäytöllesi.
Huomio: Tämä ominaisuus ei välttämättä ole käytettävissä kaikissa selaimissa.
Alkuperäinen kirjoittaja tiiän:Uunin tarvii olla tarpeeks kuuma niin leivästä tulee rapea päältä pehmeä sisältä.
Alkuperäinen kirjoittaja No:Vesikippo uuniin paiston ajaksi.
Alkuperäinen kirjoittaja Huom:Alkuperäinen kirjoittaja tiiän:Uunin tarvii olla tarpeeks kuuma niin leivästä tulee rapea päältä pehmeä sisältä.
Eli kuinka kuuma?
Alkuperäinen kirjoittaja viima80:leivinuunissa tulee rapee pinta kun ei peittele paiston jälkeen leipiä. enkä voitele tms. millään koskaan. rapean pohjan saa kun ei käytä leivinpaperia.