Ikää vajaa 8kk, hampaita tulossa ja kovasti kutittais... Palanen on sen verran iso että ei saa kokonaan suuhun ja tietysti vahditaan vauvaa ettei tukehdu jos saa pehmitettyä palasia irti. =)Alkuperäinen kirjoittaja ä:Varo ettei tukehdu..Riippuu vauvan iästä.
Minä vielä varotan, että jos saa palan irti, niin se menee todella nopsaan kurkkua kohti.. Kerran olen itse tosiaan paniikissa irrotellut ruisleivän palaa kurkusta.. Itse en siis antaisi..Alkuperäinen kirjoittaja heiska:Ikää vajaa 8kk, hampaita tulossa ja kovasti kutittais... Palanen on sen verran iso että ei saa kokonaan suuhun ja tietysti vahditaan vauvaa ettei tukehdu jos saa pehmitettyä palasia irti. =)Alkuperäinen kirjoittaja ä:Varo ettei tukehdu..Riippuu vauvan iästä.
Joo, tuo leipä on Vaasan jälkiuunisydämiä. Tosi kovaa leipää.Alkuperäinen kirjoittaja Näin kulutan aikaa:Meillä ruisleipää nakerrettiin 8kk ikäisenä jo kovaa vauhtia. Jos annat jälkiuunileipää, niin se on vähän kovempaa eikä palat irtoa yhtä helposti kuin esimerkiksi "Ruispaloista".
Juu, noita kantapaloja minäkin suosittelisin, mutta en mitään siivuttuja ruisleipiä.. Niistä kun saa paloja aika helpostikin..Alkuperäinen kirjoittaja kk:Meillä oli aina kantapalat pojalle. Useimmiten vielä kuivatin niitä ja hyvin sai hampaiden kutinaa laantumaan