Onko hitto kirosana?

ADMIN VILLE
Sanoin koulussa sanat: hitto, hemmetti ja saakeli. Kaksi opettajaa heti sanoivat, että pitää jäädä koulun jälkeen keskustelemaan asiasta.
Mutta kukaan ope ei muistanut tai jaksanut keskustella asiasta ja luokkani ope ei kuullut asiasta. Viereisen luokan ope kuuli, ja sanoin että "Hitto" sanassa on vain h,i,t,t,ja o.:ROFLMAO: mitä ihmeellistä? kysyin. ja ope sanoi että saat jäädä koulun jälkeen keskustelemaan asiasta ja samalla hän sanoi että en jaksa keskustella tästä nyt. aika noob ope!! GG;)
 
vierailija
Wikipediasta:
Käsitykset siitä, mitkä sanat ovat kirosanoja, vaihtelevat. Solvaussanoja (mulkku), miedompia päivittelysanoja (jestas), kiertoilmaisuja (voi perjantai) ja muuta karkeaa kielenkäyttöä ei aina pidetä kirosanoina. Suomen kielessä uskonnollisperäiset kirosanat ovat vuosisatojen kuluessa menettäneet voimaansa, kun taas seksuaalisperäiset ovat voimistuneet.
Hitto, eli hiisi.

Muinaisia Suomalaisia metsän olentoja, jotka kristinusko yliajoi ja muutti paholaisiksi.

Käyttäkää muinais suomea riemu rinnoin, ylläpidätte kulttuurihistoriaa.
 
vierailija
Kirosanaa pitäisi miettiä siltä kannalta, että voiko päiväkoti-ikäinen huutaa sitä tarhan pihalla tai kaupan kassajonossa. Jos ei voi, se on kirosana, jota muidenkaan ei pitäisi viljellä.
 
Oliko se poika missäasiassa sanonut tuon hitto sanan? Esim pulpetti lävähtänyt näpeille? Ni jos lapsen ainoa voimasana on hitto ni en kyllä pitäisi sitä pahana jotenki ehkä sellanen pieni sööttiys siitä ayntyy. Mut esim oma tyttö kun kiroili ni sanoin et on junttimaista kiroilla. Nytkun on kasvanut ni alkanut välil kiroilee mut ei paljoo ainakaan mulle. Ja joo mulkin välil lipsahtaa se kirosana nuorempana kiroilua oli paljon enempi.
 
Ja siis kylhän niitä muitakin kirosanoi saattaa lipshdella kun lyö tyyliin vasaralla sormeen ja sit pääsee kirosanoi ni se on ihan ymmärettävää. Mut sit höystääkö puhettansa jatkuvasti kirosanoil on eri juttu.
 
Ja ainiin jos vaik tyyliin vauva/taapero tai lapsi kaataa maidon ja lasi vaik hajoaa ni ei oo oikein huutaa ja ehkä kiroilla sille lapselle. Rikkoutuneita lasei pystyy korvaan. Mut entäs mielen säröjä? Et vahinkoi sattuu mut aikuisen tulisi hillitä raivon tunteensa. Et näin ei se mitään iskäkin on hajottanut monii lasei matkan varrelle
 

Yhteistyössä