Onko haitallista? (raskaudesta)

Eilen oli verenpaine 141/82 ja äsken kun mittasin, niin 112/46. Olo huono, niinkuin on ollut jo pitkän aikaa. Mietinkin tuossa, että onko haitallista tollainen verenpaineiden edestakas sahaaminen? Ja rv nyt 33+.
Vai murehdinko vain turhia...
 
Gjutarsissa
Soita synnärille ja kysy. Mulla alkoi tuollein raskausmyrkytys et paineet aluksi vähän vaihteli ja sit nousivat kunnolla. Oli myös huono-olo ja pyörrytti japääkipua.
 
"vieras"
Jotta mittaustulokset olis luotettavia,verenpaine pitäis mitata aina samassa tilanteessa. Eli suht samaan aikaan vuorokaudesta ja silleen että oot ollu pystyssä/levossa saman verran ennen mittausta. Mutta 112/46 kuulostaa kyllä hurjan matalalta. Kannattaisko mitata uudelleen ja soittaa synnärille?
 
[QUOTE="vieras";28446020]Jotta mittaustulokset olis luotettavia,verenpaine pitäis mitata aina samassa tilanteessa. Eli suht samaan aikaan vuorokaudesta ja silleen että oot ollu pystyssä/levossa saman verran ennen mittausta. Mutta 112/46 kuulostaa kyllä hurjan matalalta. Kannattaisko mitata uudelleen ja soittaa synnärille?[/QUOTE]

Ei ole mitenkään hurjan matalat. Riippuu ihan ihmisestä. Mulla on paineet aina n. 100/50.
 
"juup"
Raskausmyrkytyksessä ongelmana on korkea verenpaine. Verenpaineen vaihtelu sinänsä on ihan normaalia ja riippuu tosi monesta asiasta. En kyllä näkisi mitään syytä huoleen.
 

Yhteistyössä