Ongelmia tarhassa

Hei
Mitä tehdä kun poikani on 5v ja hänellä on ongelma tarhassa. Ongelma on saannut alkunsa kun pipoa käyttää ja pipon ottaa pois niin hiukset ovat pystyssä ja tyttö on huomauttanut hänelle että hän on hassun näköinen.
Kun hän tulee tarhaan niin ensimmmäinen asia on että hän menee wc:hen ja kastelee hiukset ja sen jälkeen hän ei halua tulla sieltä pois.
Ongelma on paisunut koska kun menemme kyläilemään niin ihan sama juttu ei halua ottaa pipoa pois. itkua ja sanoo että hän ei halua mennä tarhaan. Juteltu tarha tätien kanssa ja kertoneet että ovat ottaneet esille yleisesti erilaisuudet mutta. En tiedä mitä tehdä itseä inhottaa kun ei tiedä miten menetellä tässä asiassa ennen kuin se on paisuu .
Tällä hetkellä asutaan tilapäisesti muualaa koska olemme muuttamassa . Tarha ryhmäkin vaihtui syksyllä . Vosiko olla vaikutusta. AUTTAKAA ASIASSA
 
jos kyse on vain hiuksista niin voisko ne leikkauttaa lyhkäsiks silleen et menee päätämyöten vaik kuin pörrötettäis?
Tästä vois kysyy pojalta iteltään et haluisko lyhkäset - ois hyvä jos voisitte nimetä jonkun kenellä sellaset on ja selittää pojalle et sellaset kun "pekallakin" :whistle:
 

Yhteistyössä