ongelmallinen 4-vuotias

  • Viestiketjun aloittaja helphelp
  • Ensimmäinen viesti
helphelp
Heippa, valakaa pliis muhun uskoa, että tää loppuu joskus...

Meillä juuri 4-V täyttänyt tyttö:

*Pissailee housuun, monta kertaa päivässä. Vessaan menee ihan viimetingassa. Ajoissa ei suostu menemään, vaan väittää ettei pissata, jos yritän saada hänet vessaan. Sitten hetkenpäästä saattaa olla jo housut märät...

*Pissailee myös öisin housuun, aika usein on sänky märkänä.

*Nukkuu tosi huonosti, lähes joka yö parin tunnin nukkumisen jälkeen alkaa itkeä unissaan, piehtaroi ja riehuu unissaan itkien ja kitisten. Sitten hetken päästä rauhoittuu ja nukkuu jonkun aikaa, kunnes sitten kömpii meidän vanhempien väliin.

*Ei suostu pukemaan suosiolla, ei suostu riisumaan suosiolla. Vetkuttelee ja keksii kaikkea muuta silloin kun pitäisi pukea, riisua, lähteä johonkin, tehdä jotain mitä olen pyytänyt. Melkein aina saan hermoilla hänen kanssaan.

*On ihan tosi mahdoton välillä, jos joku asia ei mene niin kuin hän on asian ajatellut menevän... Esim NEUVON VÄÄRÄLLÄ TAVALLA JONKUN PIIRTÄMISEN TAI VÄRITTÄMISEN JOS HÄN ON MINULTA KYSYNYT...

* Suihkussa laskee mielettömän pitkiä aikoja vettä suoraan hanasta pimppaan, itsetyydytystäkö??

*Kaikkia asioita en nyt edes muista tässä nyt... Mielenkiinnolla odotan 4-vuotisneuvolaa jotta pääsen "purkautumaan" sinne...

Nuorempi lapsemme on poika, ja on ihan erilainen kuin siskonsa... Likasta en edes muista että onko hän joskus ollut "normaali, kiltti lapsi". Mulla alkaa kohta pinna loppua... Tytölle on yritetty antaa enemmän huomiota ja olla hänen kanssaan, mutta ainakaan vielä en ole huomannut mitään mainittavampia muutoksia.
 
samoja asioita löytyy meidänkin 4vuotiaasta tytöstä.toi pissan pidättely on vähän rauhottunu kun en enää kerkee koko ajan asiasta muistuttaa.se on varmaan tavallista rankempi uhma.en osaa oikeen neuvoa muuta kun muutama kuukausi niin tyttö voi olla jo paljon rauhallisempi.jaksa vaan pitää rajoja ja antaa paljon haleja :hug:
 
Moi!!

Tuli tuosta mieleen, kun kirjoitit, et nukkuu levottomasti, et eihän voisi olla kyseessä kihomadot?? Ja jos kovasti suihkuttelee, niin jospa se lievittäisi kutinaa??
Kannattaa miettiä tätäkin vaihtoehtoa, eikä heti laita kaikkea uhman piikkiin.(tarkoitin tämän sit ihan hyvällä) ;)
 

Yhteistyössä