Omituinen tilanne. Kellään samanlaista kokemusta?

Elikkä siis, odottelin menkkoja alkaviksi 28.1-1.1. Testasin negan ensimmäinen päivä. Menkat sitten alkoivat 2 pvä kp 32. Olivat ihan normaalit, niukat ja lyhyet niinkuin aina. Vuoto loppui muistaakseni 5-6 pvän tienoilla meni muutama päivä kunnes alkoi vuotaa taas. Ruskeaa tuhrua ja välillä vertakin, niin vähän, että ilman sidettä pärjäsi. Pyyhkiessä oikeastaan vaan. Tätä ihmettelin ja testasin ovistestin ja r-testin 9.2. Ovistesti kirkui punaista ja raskaustestissä ihan ok viiva. Ei haamu muttei kovin tummakaan.
Tähän päivään asti on edelleen tuota vuotelua. Välillä on tullut ruskeaa limaa, välillä ihan verta, välillä hyytymiä (?) 10.1 tein digin, raskaana 1-2. Tänään tein sen myös ja edelleen raskaana 1-2.. Tikku r-testiin viiva on välillä haalistunut ja välillä tummentunut. Tänään oli aika olematon, mutta toi digi "hämää.."

Ja olen ihan 100 varma etten ole raskaana, ei mitään oireita, ei minkäänlaisia (3 lasta) Mutta kauanko tämmönen "km"(?) kestää ja millon olisi asiaa lääkäriin. Tiputtelu on edelleen tosi niukkaa eikä mitään kipuja ole.
 

Yhteistyössä