Omakotitalon asukkaat!!!

Paljonko teidän viime sähkälasku on ollut? siis se 3:n kuukauden. Ja mainitkaa jos sähkölämmitys? Ja kuinka iso perhe?

Meillä oli nyt 180?, on lämmitetty näinä kuukausina öljyn lisäksi sähköpattereita kovilla pakkasilla. Meitä 2 aik. ja 1 lapsi. Onko iso lasku? (on eka vuosi menossa ok-talossa)
 
nooh
Paljonko teillä on lämmitettävi neliöitä?
Veden lämmotys kuluttaa myös PALJON!
Meillä n. 120 neliötä ja sähkölasku n. 150 eur kuukaudessa.. saunotaan liikaa ja vanha rintamamiestalo joka varmaan päästelee harakoille myös jonkunverran. :wave:
 
Eli 3 kk:n ajalta? Meille tulee lasku kerran kuukaudessa ja se on vajaa 80?, eli kolmessa kuukaudessa se tekee siis n. 240?. Meidän perheeseen kuuluu yht. 5 henkilöä. Lämmityksenä sähköllä toimiva kattolämmitys, mutta lämmitellään paljon myös puulla, joka on "omasta" metsästä (lue papan), eli ilmaista. Muuta lämmityslaskua ei meille siis tule.

Ei minusta teidän lasku iso ole... kun ei se ole minusta meilläkään. Mutta myös talon koko vaikuttaa laskuun perheen koon ja lämmitysmuodon lisäksi :)
 
Sähkölämmitys on ihan sairaan kallista.. Asuin aikoinaan rivariYKSIÖSSÄ, niin lämmitys oli 70e per kuukausi! Tässä 3h paritalossa arviolaskut on jotain 300e per 2kk talvisin. Puita kyllä käytettiin äsken viileillä kevätkeleillä.

Kohta muutetaan ja ostetaan rivari, ja tasan varmasti kaukolämpöinen! :kieh:
 
Meillä menee sähköä vuodessa n.12000kwh, rintamamiestalo neliöitä on n.130-140. Sähkölaskun suuruutta en tiedä, kun mies sen hoitaa...Oisko parisataa euroa 2 kk välein.
Meitä on 4 henkeä ja suurin sähkön viejä on lämmin vesi, saunotaan melkein joka ilta.
Lämmitetään suurimmaks osaks puilla, kovilla pakkasilla on sitten patterit päällä ja pohjakerroksessa on aina (kesät talvet) lattialämmitys päällä.
 
mie
\
Alkuperäinen kirjoittaja 25.05.2007 klo 20:28 nirzu kirjoitti:
meillä 210e kuussa eikä sähkölämmitystä ...muutama lattialämmitys ja patteri muuten puilla...juu ja neliöitä 280 ja kuutioita aivan järkysti...kattoon on korkeutta ja talo on vanha...
onneksi muutkin joutuu maksaan... meillä oli nyt tammi-huhtikuun laskut 300? kuussa. Sähkölämmitys+muutama varaava takka/ 240 neliöö.
 

Yhteistyössä