Olisiko sinun miehesi valmis jäämään koti-isäksi?

  • Viestiketjun aloittaja ap
  • Ensimmäinen viesti
ap
Vastaa kyllä tai ei. Tuli tällainen mieleen tuosta yhdestä ketjusta, jossa näin on perhe päättänyt tehdä. Ja siitä, että monesti tällaista ratkaisua ihmetellään ja siinäkin ketjussa joku taisi ihmetellä, että mistä moinen mies on löytynyt. Tuntuu niin hassulle tuo ihmettely, kun omassa lähipiirissä on lähes yksinomaan miehiä jotka taatusti olisivat siihen valmiita, josseivät jo koti-isinä ole. Haluan siis kartoittaa, kumpi olisi palstavastausten perusteella yleisempää :).

Oma vastaus: kyllä.
 
Rollolainen
Kyllä ja on ollutkin. Meilä oli aina puhdasta, lapset ruokittu ja mullekin ruoka valmiina. EIkä uulema kotoan olo ole raskasta, teki kaikki työt mitkä minäkin, josksu jopa enemmän.
 
Äiteee kahdelle
kyllä ja todennäköisesti jääkin minun hoitovapaani jälkeen kun lomautaus uhkaa miehen työpaikkaa. Mutta siis lomautuksesta huolimattakin olisi halunnut jäädä kotiin hoitamaan lasta jo kun esikoinen syntyi. Lapset ovat miehelleni (kuten minullekin) kaikki kaikessa ja menevät työnkin edelle.
 
ap
Alkuperäinen kirjoittaja Nalkuttava Talonmies:
Meistä kumpikaan ei NYT juuri ole valmis jäämään kotiin. Mutta mies on jo ollut koti-isänä. Pitääkö vastata kyllä vai ei?
Silloin vastauksesi on kyllä :). Kysymys oli että olisiko valmis (eli siis olisiko valmis jos olisi tarvetta jomman kumman jäädä kotiin lapsia hoitamaan, eikä että jääkö juuri nyt koti-isäksi).
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja Adelade:
Kyllä. On monesti siitä puhuttukin, jos saisin työpaikan mistä tienais ees suunnilleen saman verran mitä mies nyt niin jäis kuulemma enemmän kuin mielellään koti-isäksi. =)
Sama meillä. Ehkä jo ensi syksynä (vauva silloin reilun vuoden).
 

Yhteistyössä