olipas siinäkin lasten esitys!! grrrr...

tuntu kyl tänään lasten puolesta aika pahalta kun mentiin katsomaan tutti-ritaria ja lapset oottanu sit poul viikkoo. Tutti-ritari itsessään tosi hyvä ja kiva, lapset tykkäs mut koko homman järkestely oli vähän p:stä!! |O :/

Siis Ritari aloitti klo 15.05 esiintyi noin vartin (kolme laulua) ja sit oli tauko :eek: jonka aikana Katri Helena piti konsertin joka kesti viiteen asti eli tunti ja kolma varttia!!! (noin) :eek: :eek:
Ne kaikki lapset oli tulla kattoo tutti-ritaria ja ne ootti sit sen melkein kaks tuntia.... |O Kyllä siinä oliki tekemistä et sai lapset olemaan sen aikaa..olihan siinä tivoli vieressä joss moniki kävi (mekin) mut liika sielläki on liikaa kun siellä joo muutenki pyöritty..
No sit viiden maissa tuli Tutti-ritari takas ja esiintyi taas noin vartin ja sanoi heipat! |O :eek:
Ja muksut oli väsyneitä kaikesta oottamisesta..jä äiti :whistle: :ashamed:

eiikä se tietenkään ilmainen ollu...
 
No voi juma :$ Siis oliko sitä konserttia vai mikä tapahtuma olikaan, markkinoitu ihan tutti-ritarin esiintymisenä? Oliko missään ilmoitettu että Katri Helena poikkee välissä pitämässä oman suht. pitkän shownsa? Olipa varmasti riemukas kokemus lapsille tuo... Kuka lie järjen riemuvoitto ollut järjestäjänä..
 

Yhteistyössä