miks tarvii lämmittää vesi jos tekee ruskean kastikkeen?Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Oi, oikein kaksi päivää jo
On se kuule kätevä peli, etenkin jos perheessä on teenjuojia. Lisäksi mä kiehautan siinä aina veden kun teen ruskeaa kastiketta, muuten en varmaan jaksaisikaan kiehutella.
energiaa menee varmasti saman verran kattilalal keittäessä, kun litran keitintä saa aika usein lämmittää että tulee oikea määrä. keitän yleensä ison kattilallisen, johon mahtuu noin 2 kiloa pottuja kerrallaAlkuperäinen kirjoittaja Rouva Räpylä:Lämmitä sillä pottujen keitto vesi (en osaa yhdyssanoja) niin säästät energiaa. Tai siis sähköö. Vai onkohan ne sama asia?
mies päätti että se ostetaan. en mä sitä myy, jos huomenna keitettäis iltateet sillä.Alkuperäinen kirjoittaja bieras:oliko sit kovasti tarjouksessa, vai miks erehdyit ostaan? Myy pois, voitolla tietenkin
En oo koskaan kuullutkaan että kuumennettais vesi ruskeaakastiketta varten...Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Oi, oikein kaksi päivää jo
On se kuule kätevä peli, etenkin jos perheessä on teenjuojia. Lisäksi mä kiehautan siinä aina veden kun teen ruskeaa kastiketta, muuten en varmaan jaksaisikaan kiehutella.
Oon vaan jostain sähkön säästö vinkeistä ton lukenu. En itsekään noin tee että en tiedä onko siinä perää.Alkuperäinen kirjoittaja HERNETÄTI:energiaa menee varmasti saman verran kattilalal keittäessä, kun litran keitintä saa aika usein lämmittää että tulee oikea määrä. keitän yleensä ison kattilallisen, johon mahtuu noin 2 kiloa pottuja kerrallaAlkuperäinen kirjoittaja Rouva Räpylä:Lämmitä sillä pottujen keitto vesi (en osaa yhdyssanoja) niin säästät energiaa. Tai siis sähköö. Vai onkohan ne sama asia?
pakkaus on hävitetty jo.Alkuperäinen kirjoittaja aa:Keitä itelles iltatee sitä hyödyntäen. Tai säilytä pakkauksessa ja anna seuraavaks lahjaks jollekki.
Pussipuuron tekoon kätevä, jos sellasta harrastaa. Tai kaakaon. Säästyy huomattavasti sähköö
Tulee halvemmaksi, tosi pihit ystäväni keittävät kaikki ruokaan tarvittavat vetensä keittimessä. Liedessä ensin lämpenee levy, sit kattilanpohja ja sit vasta vesiAlkuperäinen kirjoittaja HERNETÄTI:energiaa menee varmasti saman verran kattilalal keittäessä, kun litran keitintä saa aika usein lämmittää että tulee oikea määrä. keitän yleensä ison kattilallisen, johon mahtuu noin 2 kiloa pottuja kerrallaAlkuperäinen kirjoittaja Rouva Räpylä:Lämmitä sillä pottujen keitto vesi (en osaa yhdyssanoja) niin säästät energiaa. Tai siis sähköö. Vai onkohan ne sama asia?
Jos on ongelmana kastikkeen paakkuuntuminen, ni kuuma vesi ehkäsee tätä. Mut kyl ihan makd.kuuma kraanavesiki toimii.Alkuperäinen kirjoittaja v:En oo koskaan kuullutkaan että kuumennettais vesi ruskeaakastiketta varten...Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Oi, oikein kaksi päivää jo
On se kuule kätevä peli, etenkin jos perheessä on teenjuojia. Lisäksi mä kiehautan siinä aina veden kun teen ruskeaa kastiketta, muuten en varmaan jaksaisikaan kiehutella.
joo tiesin mutta 5litran kattilaan mahtuu just tuo 2 kiloo pottujaAlkuperäinen kirjoittaja vieras:Jos ajattelee energian käyttöä vuodessa, keittämällä veden kiehuvaksi vedenkeittimellä kattilan sijasta, kun tekee pastaa, keittää perunoita jne, säästyy aika lailla sähköä. Siitäkin huolimatta, että joutuisi keittämään monta pannullista. Tiesithän muuten Hernetäti, että perunoissa ei pitäisi olla keitinvettä kuin vain sen verran, että peittyvät?
Mutta kraanakuumaa vettä ei saisi käyttää! Kuumaan veteen liukenee putkistosta jotain haitallisia aineita. Juomiseenkin pitäis aina ottaa kylmä vesi.Alkuperäinen kirjoittaja Ulli:Jos on ongelmana kastikkeen paakkuuntuminen, ni kuuma vesi ehkäsee tätä. Mut kyl ihan makd.kuuma kraanavesiki toimii.Alkuperäinen kirjoittaja v:En oo koskaan kuullutkaan että kuumennettais vesi ruskeaakastiketta varten...Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Oi, oikein kaksi päivää jo
On se kuule kätevä peli, etenkin jos perheessä on teenjuojia. Lisäksi mä kiehautan siinä aina veden kun teen ruskeaa kastiketta, muuten en varmaan jaksaisikaan kiehutella.
Kannattaa hyödyntää ruuanlaittovesiin. säästää oikeesti melkosesti, vaikka enemmän tarttiski vettä.
Mukavia teehetkiä
Niimpä. Eli vedenkeittoon siisAlkuperäinen kirjoittaja Vieras:Mutta kraanakuumaa vettä ei saisi käyttää! Kuumaan veteen liukenee putkistosta jotain haitallisia aineita. Juomiseenkin pitäis aina ottaa kylmä vesi.Alkuperäinen kirjoittaja Ulli:Jos on ongelmana kastikkeen paakkuuntuminen, ni kuuma vesi ehkäsee tätä. Mut kyl ihan makd.kuuma kraanavesiki toimii.Alkuperäinen kirjoittaja v:En oo koskaan kuullutkaan että kuumennettais vesi ruskeaakastiketta varten...Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Oi, oikein kaksi päivää jo
On se kuule kätevä peli, etenkin jos perheessä on teenjuojia. Lisäksi mä kiehautan siinä aina veden kun teen ruskeaa kastiketta, muuten en varmaan jaksaisikaan kiehutella.
Kannattaa hyödyntää ruuanlaittovesiin. säästää oikeesti melkosesti, vaikka enemmän tarttiski vettä.
Mukavia teehetkiä
Ja, mä kuumennan myös kastikkeeseen veden keittimellä, siloin saa paakutonta soosia!
Alkuperäinen kirjoittaja Vieras:Mutta kraanakuumaa vettä ei saisi käyttää! Kuumaan veteen liukenee putkistosta jotain haitallisia aineita. Juomiseenkin pitäis aina ottaa kylmä vesi.Alkuperäinen kirjoittaja Ulli:Jos on ongelmana kastikkeen paakkuuntuminen, ni kuuma vesi ehkäsee tätä. Mut kyl ihan makd.kuuma kraanavesiki toimii.Alkuperäinen kirjoittaja v:En oo koskaan kuullutkaan että kuumennettais vesi ruskeaakastiketta varten...Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Oi, oikein kaksi päivää jo
On se kuule kätevä peli, etenkin jos perheessä on teenjuojia. Lisäksi mä kiehautan siinä aina veden kun teen ruskeaa kastiketta, muuten en varmaan jaksaisikaan kiehutella.
Kannattaa hyödyntää ruuanlaittovesiin. säästää oikeesti melkosesti, vaikka enemmän tarttiski vettä.
Mukavia teehetkiä
Ja, mä kuumennan myös kastikkeeseen veden keittimellä, siloin saa paakutonta soosia!