Olenko bitch?

  • Viestiketjun aloittaja Barbarella
  • Ensimmäinen viesti
barbarella
Lupauksia lupauksia...ja meno ei miksikään muutu. Kaksi lasta ja lainat. Enkä tiedä onko rohkeutta riittävästi edelleenkään. Tuntuu niin hullulta syyltä...tosin tuo juominen on joka viikonloppuista parin päivän valehtelua mitään en oo ottanu ja lasten aikana humalassa oloa. Ei hyvä malli. Ja se seksittömyys no hmm, ei ole kuulemma minusta johtuvaa (no mistä sitten??) ja porno näyttää katseltuna menevän kuitenkin...joten voih.
 
mölli
Sama tilanne kuin ap:llä :(
Tosin meillä ei vaivaa seksittömyys vaan sen liikatarjonta...Mies kulkee suurinpiirtein kokoajan muna pystyssä.. ..Varmaan 3krt/pv olis sille riittävästi. Jaksa tässä sitten pienten lasten kanssa, vaikka imarteluna minun on käsketty tuo ottaa että mies haluaa...muttamutta..
 
barbarella
Meillä kaikilla omat huolemme...tuntuu että kuinka kauan aion olla nuukahtaneena, olen vasta vähän yli 30 kuten mies. Seksiä on meillä harrastettu vain kaksi kertaa tämän vuoden aikana-molemmilla kerroilla humalassa. Ja se ei ole mieluista minulle, kun inhoan jo sitä alkoholin hajuista hengitystä :(
Tilaisuuksia on annettu monta, on antabukset kaapissa mutta ei ketään voi pakottaa. Ja taitava hän on juomia piilottelemaan...
 
mölli
Meillä kanssa juomia piilotellaan. "Hajukaljat" on ihan jääkaapissa, mutta yleensä lisää pulloja/viinapullo on autotallissa, varastossa, kirjahyllyssä....tms. Josta sitten naukkaillaan. Ja ainahan se on että "pari kaljaa olen ottanut, älä keuhkoo...".
 
vieras
Hei nainen! Sulla on yksi ja ainoo elämä. Älä tuhlaa sitä tyhjiin lupauksiin ja toteutumattomiin toiveisiin. Sinä ja sun muksut olette ansainneet iloa, rauhaa ja onnea!. Ketään toista ei voi parantaa/pelastaa, vaan itse voi elämänsä laittaa uusille raiteille.
Ps. Miks ihmeessä sä olisit bitch? Ihan turhaa itsesyyttelyä.
 
barbarella
Pakkohan ei ole kun köyhän kuolema mutta tässä tapauksessa taitaa olla pakko tapahtua jotain ennenkun huomaan elämäni meneen ohi miestä vahtiessa ja huonoa mieltä minulle aiheuttaessa juomisellaan. Kiitos tsempeistä!
 

Yhteistyössä