Olen raskaana ja lapsi ei voi olla mieheni.

  • Viestiketjun aloittaja epätoivoinen
  • Ensimmäinen viesti
epätoivoinen
En ole harrastanu seksiä KENENKÄÄN kanssa vuoteen, nyt aloin epäillä olevani raskaana koska tuntui epämääräistä liikettä vatsassa, tein huvikseni raskaustestin ja järkytyksekseni se näytti positiivista.

Näin kyllä muutama kuukausi erittäin todentuntuista unta, että minut oli kaapattu avaruuteen, olisiko mahdollista että avaruusoliot olisivat hedelmöittäneet minut.

APUA! Mieheni ei tietenkään usko tähän teoriaan vaan väittää kiivaasti että olen pettänyt häntä, vaikka en varmasti ole ollut kenenkään kanssa.
 
tiltu
ainahan voit vedota raamattuun. siinähän on muistaakseni mainittu pyhästä hengestä sikiäminen, joten voithan sinäkin vedota siihen, jos tuo avaruusolentoteoria ei mene läpi :D

niin ja oletko viime aikoina istunut miehesi laudeliinan päällä, ottanut suihin tai käyttänyt jotain semmoista mihin miehesi tai joku muu miespuolinen on koskettanut ennen sinua, siitäkin kun voi tulla raskaaksi.
 
hemuli
Ootko käyny vaikkapa kylässä vessassa mihin on kyläpaikan miesväki laskenu l"astin" ja on vahingos roiskun lauteille ja sinä istunu siihen päälle? Näin voi tietty käydä myös yleisesä vessassa jos menee vahongos miesten puolelle :eek:
 

Yhteistyössä