Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Ei oo, mut mä luin ensin et särkylääkereseptiä ja ajattelin, et mitä hemmettiä toisten resepteillä teet B).
tjaa, en olekkaan oreganoa ennen pistänyt... mitäs muuta?Alkuperäinen kirjoittaja Kaddy:Jätä taikina löysemmäksi, niin että se ei edes sormista irtoa.. Jauhota lisää sitten kun alat leipoa.. Mausteeksi oreganoa
Juustoraastetta päälle..Alkuperäinen kirjoittaja sasasi:tjaa, en olekkaan oreganoa ennen pistänyt... mitäs muuta?Alkuperäinen kirjoittaja Kaddy:Jätä taikina löysemmäksi, niin että se ei edes sormista irtoa.. Jauhota lisää sitten kun alat leipoa.. Mausteeksi oreganoa
Alkuperäinen kirjoittaja Vacca Foeda:Nämä ainakin on niin
Italialaiset sämpylät
1 tlk (400g) tomaattimurskaa
3dl vettä
1pss kuivahiivaa
1tl suolaa
tuoretta murskattua valkosipulia maun mukaan
2dl kauraleseitä
2dl ruisjauhoja
n. 10dl vehnäjauhoja
3dl juustoraastetta
225 astetta n. 15 min
Elä kysy, mä en oo kertaakaan noita leiponut :ashamed: Mut mies on ja ihan sikahyviä oli. kai tuo murskaki on siinä nesteenä ja sen mies tais vielä sauvasekoittajalla surauttaa sileäksi.Alkuperäinen kirjoittaja sasasi:Alkuperäinen kirjoittaja Vacca Foeda:Nämä ainakin on niin
Italialaiset sämpylät
1 tlk (400g) tomaattimurskaa
3dl vettä
1pss kuivahiivaa
1tl suolaa
tuoretta murskattua valkosipulia maun mukaan
2dl kauraleseitä
2dl ruisjauhoja
n. 10dl vehnäjauhoja
3dl juustoraastetta
225 astetta n. 15 min
vaikuttaa hyvältä, harmi vaan ettei löydy kaapista tomaattimurskaa. miten tohon tulee noin vähän nestettä ja noin paljon kiinteää?
joo noita käytinkin.. ja kaurahiutaleita ja neljän viljan...Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Sunnuntai -sämpyläjauhoilla onnistuu takuuvarmasti.