Oisko aika uuden Kakku-kuva ketjun

heidi
Alkuperäinen kirjoittaja Tipu Topakka:
Miten te saatte hienot pursotukset?? Mulla ne aina lussahtaa |O Laitan välillä rahkaa, välillä kerman jähmettäjää, vatkaan (ainakin näin luulen) tarpeeksi ja kerma on kylmää.. Silti kerma sulaa, kuin jätski :kieh:
just tätä samaa meinasin kysyä.mun pursotuksien jälkeen kakku on aivan karseen näköinen!
 
mie
Alkuperäinen kirjoittaja immu:
Ei millään pahalla, mutta kyllähän noilla valmiilla kakkukuvilla saa nättejä kakkuja.
Noi katjuzan kakut on hienoja :)
Sen takiahan niitä myydään että saisi tälläiset huonotkin kakunvääntäjät edes jonkinmoisia kakkuja tehtyä. Ei multa luonnistuis esim. maalaaminen marsipaanille. Joten tyydyn valmiisiin kuviin.

 
pieras
Alkuperäinen kirjoittaja heidi:
Alkuperäinen kirjoittaja Tipu Topakka:
Miten te saatte hienot pursotukset?? Mulla ne aina lussahtaa |O Laitan välillä rahkaa, välillä kerman jähmettäjää, vatkaan (ainakin näin luulen) tarpeeksi ja kerma on kylmää.. Silti kerma sulaa, kuin jätski :kieh:
just tätä samaa meinasin kysyä.mun pursotuksien jälkeen kakku on aivan karseen näköinen!
vispikermasta saa kestävämmän vaahdon. sekaan hieman tomusokeria vatkaamisen aikana niin kestää vähän paremmin
 

Yhteistyössä