Yksinkertaisen eleettömän upea!Alkuperäinen kirjoittaja TUNDRA vompatinkiihdytin:
Kiitos! Tästä sainkin idean pojan 9-v synttäreille.Alkuperäinen kirjoittaja TUNDRA vompatinkiihdytin:http://www.aijaa.com/v.php?i=2893688.jpg
just tätä samaa meinasin kysyä.mun pursotuksien jälkeen kakku on aivan karseen näköinen!Alkuperäinen kirjoittaja Tipu Topakka:Miten te saatte hienot pursotukset?? Mulla ne aina lussahtaa |O Laitan välillä rahkaa, välillä kerman jähmettäjää, vatkaan (ainakin näin luulen) tarpeeksi ja kerma on kylmää.. Silti kerma sulaa, kuin jätski :kieh:
Sen takiahan niitä myydään että saisi tälläiset huonotkin kakunvääntäjät edes jonkinmoisia kakkuja tehtyä. Ei multa luonnistuis esim. maalaaminen marsipaanille. Joten tyydyn valmiisiin kuviin.Alkuperäinen kirjoittaja immu:Ei millään pahalla, mutta kyllähän noilla valmiilla kakkukuvilla saa nättejä kakkuja.
Noi katjuzan kakut on hienoja
vispikermasta saa kestävämmän vaahdon. sekaan hieman tomusokeria vatkaamisen aikana niin kestää vähän paremminAlkuperäinen kirjoittaja heidi:just tätä samaa meinasin kysyä.mun pursotuksien jälkeen kakku on aivan karseen näköinen!Alkuperäinen kirjoittaja Tipu Topakka:Miten te saatte hienot pursotukset?? Mulla ne aina lussahtaa |O Laitan välillä rahkaa, välillä kerman jähmettäjää, vatkaan (ainakin näin luulen) tarpeeksi ja kerma on kylmää.. Silti kerma sulaa, kuin jätski :kieh: