nyt kaikki vauvanteko vinkit!

  • Viestiketjun aloittaja vauvakuume
  • Ensimmäinen viesti
vauvakuume
Elikkäs, kierto on noin 27päivää ja menkat alkoi viimeksi just pari päivää sitten keskiviikkona niin milloin on se hedelmällisin aika? ja kaikki vinkit otetaan vastaan että saatais vauva! :wave: :D kovasti toivotaan pikkuista meille! :heart:
 
ovulointi on yksilöllistä, mutta keskimäärin n. 13-15 kp:nä ovuloidaan, eli ennen sitä ja sen aikaan varmaan paras sekstailla.

Meillä tosin on sekstailtu päivittäin ja eka kierrosta tärppäskin. Ovulaatioliuskat jäi käyttämättä ja kaikki..
 
Viskaat roskiin kaikki ovulaatiomittarit ja muu asiaan liittyvä. Kalenterin saat pitää, mutta vain siksi, että näet onko menkat myöhässä.
Ota rennosti ja nauti elämästä miehen kanssa ilman pakkoseksiä, mistä tulee vain suorituspaineita. Kyllä se vauva sieltä tulee omalla ajallaan.
 
harmaa hiiri
Meilläkin tärppäsi, kun lakattiin "yrittämästä saada vauva" eli sit raskauduin, kun liika yritys (= stressi?) oli pois. Kesäloman lopussa =) , voi niitä aikoja. Lähetän haikaran netin kautta sinnepäin ;) hus hus! B)
 
Miten pienet tytöt valmistetaan...
...ensin aamukastetta laitetaan
pieneen kultaiseen rasiaan.
Hopeaa enkelin siivestä ripotellaan
ja auringon valolla sekoitetaan...
...näin pienet tytöt valmistetaan
:heart:

Siinä yksi neuvo.. :D Vaikka ei se kyllä meillä ihan noin tapahtunut! :D :heart:
 
Juu meilläkin yritettiin reipas puoli vuotta ja nusnus melkein joka päivä.. :ashamed: Sitten lopetettiin yrittäminen, en jaksanut enää negatiivisia testejä ja 2 viikon päästä saatiin plussa! :heart: Vauva tulee elokuussa :heart:
 
toinen tuleva äippä
Sama kävi meillä, yritystä oikein olan takaa oli semmoiset puoli vuotta, sitte ajattelin että hitto, ihan sama, ei jaksa, tulkoon kun tulee... ja olisko ollu sitte seuraavasta kierrosta. Alkusyksystä tulee ensimmäinen ;)
 
ilveskissanminttu
Eipä siitä sun oviksesta ota selvää Erkkikään, korkeintaan sinä itse kehoasi tarkkailemalla.
Eipä siihen vauvan tekoon paljon muu auta kun ahkera kuteminen :whistle: Ja jos ei sittenkään ala mitään tapahtumaan, mut vauvakuume jatkuu. Niin kannattaa mennä selvittelemään jos vaikka on hedelmöittymisen kanssa ongelmia.
 
vauvakuume
Kiitos kaikille asiallisille vastaajille ! kyllähän minä puolileikilläni tätä kyselen, tiedän että yhdyntäähän siihen tarvitaan ja suurempi todennäköisyys on jos harrastaa paljon ja usein. Heh :D Toivon vaan niin paljon vauvaa, että en malttaisi millään odottaa. Onkohan joku asento parempi kuin toinen? esim. lähetyssaarnaaja? pitäiskö olla jonkunaikaa selällään seksin jälkeen? auttaako jos itse saa tai ei saa orgasmia.. blaah.. :whistle:
 

Yhteistyössä