Nyt apua tietämättömälle. Onpa kumma olo!

  • Viestiketjun aloittaja raskaanako?
  • Ensimmäinen viesti
raskaanako?
Hei vaan!

En tiedä näistä mitään kun en ole raskaana ollut tai sitä yrittänyt tietoisesti.

Meillä ei ole ollut ehkäisyä käytössä vuosiin kun meillä oli tieto, ettei raskaus luultavasti onnistuisi. Luovuimme siis haaveista sen suhteen.

Minulla on kellontarkka kierto ja ovulaatio erittäin tunnettavissa. No, tämän kierron ovulaation aikoihin harrastimme paljon seksiä. En sen kummemmin ajatellut asiaa mutta sitten reilu viikko tästä aloin saamaan hassuja oireita. Tunnen kehoni hyvin ja kaikki uusi siis huomataan helposti.

- Alavatsassa alkoi pieniä jomotuksia tuntua. Sain aaltoilevia kuvotustuntemuksia.
- Nyt menkkojen pitäisi alkaa neljän päivän päästä ja aamulla oli todella huono olo! Hyvä etten oksentanut. Se meni ohi iltapäiväksi. Väsyttää kovasti ja alaselkää juilii.
Pahoinvoinia tuntui jo toissapäivänä illalla. Valittelin miehelle etten voi nukkua kun on niin krapulainen olo. Alavatsaa jopa viilteli inhottavasti (tulehdusta?).

Olo ei ole yhtään kipeä mutta kuumetta on 37.5 astetta. Normaalisti jos minulla on edes 37 astetta, olen jo todella kipeän oloinen.

Miehen mielestä testi pitää tehdä varmuuden vuoksi tai sitten lääkäriin jos on jokin tulehdus päällä tms.

Tein jonkun liuskatestin joka on paketin mukaan herkkä 10 jotain..

Ei tullut toista punaista viivaa. Ihan sellainen haaleaakin haaleampi joka saattoi hieman punertaa mutta tulkitsin negatiiviseksi sen.

Mihin muuhun tämä kaikki voisi viitata? Olo on muuten terve. Ideoita?
 
Siihen testiin siis kuitenkin tuli kontrolliviivan lisäski toinenkin, haaleampi viiva? Mun mielestä vaikuttaa tosi paljon siltä, että olet raskaana. Tee uusi testi parin päivän päästä tosta ekasta testistä.
 
ap..
Hei!

Joo tuli sellainen niin haalea, että sen näki todella huonosti ja läheltä piti katsoa. Ja joo se ilmestyi siihen noin 3 min päästä.
Ei kai raskausoireet voi alkaa näin aikaisin??
 
  • Tykkää
Reactions: ElaineH
Hei!

Joo tuli sellainen niin haalea, että sen näki todella huonosti ja läheltä piti katsoa. Ja joo se ilmestyi siihen noin 3 min päästä.
Ei kai raskausoireet voi alkaa näin aikaisin??
Kyllä varsinkin noi alavatsan jomottelut voi alkaa aikaisin, itsellänikin ekan kohdalla jo ennen plussaamista. Tee uusi testi niin varmasti viiva on jo vahvempi, jos olet raskaana.

Mitä mieltä olisit mahdollisesta raskaudesta? :)
 
hcg
kolme lasta ja jokaisen kanssa raskaustestissä vain hailakka viiva, joka silti vahvasti positiivinen :) kannattaa uusia toki testi jokusen päivän kuluttua(tsemppiä odotteluun!), mutta vahva veikkaus on että raskaana olet. Keho ei nimittäin eritä testissä mitattavaa hcg:tä kuin raskaana ollessa.
 
"..."
Kyllä tuo mahdolliselta alkuraskaudelta kuulostaa, jos tuli kuitenkin jotain haaleaa viivaa... Luultavasti raskaus on niin alussa, ettei raskaushormonia ole erittynyt vielä niin paljon, että tavallisella kotitestillä voi tulla luotettavaa tulosta.

Ihmeitä tapahtuu jatkuvasti, ja jos lääkäri onkin sanonut, ettei raskautuminen pitäisi olla mahdollista, niin tilanteet muuttuvat. Tiedän pari tapausta, jotka ovat raskautuneet sterilisaatiosta huolimatta. :) ja kuparikierukkaraskautumisiahan tapahtuu tämän tästä...

Oisko raskaana olo sulle kiva juttu vai lähinnä sokki? Minkälainen elämäntilanteesi on?
 
ap...
Hei!

Hurjaa. En osannut kyllä yhtään odottaa. Raskaus olisi kyllä enemmän kuin toivottu. Miehellekin niin iso haave oma lapsi ja jos saisi sen täytettyä.. En uskalla edes miettiä. Elämäntilanne olisi lapselle hyvä.. Vakaa avioliitto, oma koti jossa periaatteessa oma huonekin lapselle.. vakkari työt.. Mutta tosiaan en uskalla ajatella vielä. Pettymys olisi liian kova. Miehellekään en enempää uskalla sanoa.
 
kiteoe
Älä nyt vielä innostu, vaikka oisitkin saanut plussan niin se voisi olla vaikka tuulimuna... En halua lannistaa vaan kerron siksi ettet sitten tipu kovaa ja korkealta jos et olekaan raskaana. Tee jonkin ajan päästä uusi testi, toivon kovasti että se kunnon plussa tulisi!
 
ap...
Yritän parhaani olla innostumatta mutta ihmisluonto tuppaa olemaan hankala kun kyse on näin isosta jutusta.. En mielelläni kauhean tunnistettavasti puhu syistä mutta vika on minussa. Eräs toimenpide teki vaurioita minulle aikoinaan. (Ei abortti!)
 
ap..
Hei!

Nyt testasin uudestaan ja tuli samanlainen mutta vahvempi viiva. Mulla ei ole kuin surkea kännykkäkamera mutta otin kuvan teille silti:

<a href="http://aijaa.com/qZfXgy" target="_blank"><img src="http://i1.aijaa.com/t/00543/12348641.t.jpg"></a>
 
ap..
Joo testiajalla otettu. Ehkä 2 min ollut vaikuttamassa. Kuvan jälkeen tummui vielä entisestään.. Mitähän ihmettä nyt on menossa :O Voiskohan se vaan olla joku hormonihäikkä??
 
vinkki
Hei testaa clearbluellea! Mulla ei tullu ikinä kuin haaleita viivoja herkällä halpis liuskatestillä. Mutta clearblue näytti selkeää plussaa jos 2 päivää ennen oletettuja menkkoja (eli kp 26)
 
"vieras"
Nämä ovat aina huvittavia ketjuja. Aloittajalla on aikaa kirjoittaa pitkät pätkät oireistaan ja sitten arvuutellaan ollaanko raskaana vai ei.

Prisma/CM saa Pregcheck testit 2x noin 3 euroa yhteensä. Näyttää tuloksen jo dpo 10 aika varmasti.

Mutta jos jollain on loputtomiin luppoaikaa kysellä vento vierailta ihimisiltä olenko raskaana vai en..
 

Yhteistyössä