Nykyhalittuksen yksi päättömyys

9MM
Mut sote kyydit muuttuu ensikuussa. Niin että taksi on jo tilattava päivää ennen ku nykyään riittää että soittaa nyt ja taksi tulee.
Mut esim mun kaverilla on ikuiset hermokivut jotka lähentelee 10 suurimman osan ajasta ei hirveesti voi kävellä ja sil ne aamut on vaikeita ja ei tiedä koska on ittensä saanut kasaan et voi lähtee taxilla ulos eli ei voi luvata täsmällistä kellon aikaa perkele ku pukeminen ja peseytyminen on hankalaa ja taxi matkoi on siis nyt kuussa 18 ja 4 matkaa voi tehdä helsinkiin kuussa ja voi olla saattaja messissä ja on siis kerran vuodessa synttäriensä aikaan käynnyt laivalla eli kustannukset on mitättömät näin taas hankaloitettii kipeiden ihmisten elämää ja säästö on hölynpölyä samalla kun valtuustot tuhlaa satoja tihansia turhuuksii eikä edes kilpailuta niitä hankitoi vaan maksaa mitä pyydetään. Nyt kansaedustajienkin taksikyydit on tilattava päivää ennen tai maksaa omasta pussistaa jos tulee tarvetta äkilliselle taksimatkalle. Hyvin syöneet porsaat tekee kiusaa kipeille ni taksikortit veks ja kävelkööt tai hei joku keksiä tekee niille koneen joka tuottaa järjettömät kivut ni koittakaa selvitä ja kattoa miten pärjäävät kipujen kaa tälle kaverille on tärkeetä et pääsee ulos muutamaksi tunniksi edes kahville ja voi jutella muillekkin kun seinille. Ja juu käyn siellä ja välillä kaupassa ku paha paikka mut se ei poista sitä et haluaa nähdä muitakin ihmisiä ja olla ihmisten ilmoilla. Ne jotka päätti et sote kyytejä muka on tarpeellista muuttaa ja säästää niiltä heti taksikortti pois et näyttävät mallia miten säästetään hyi vittu.
 
9MM
Ainiin ja ne halpuutti sen sopimuksen ni kuulemma kukaan taxi kuski ei niit haluis ajaa ku ei tuu mitään itelle. Pieni varaus tää on vain kaverin puhetta. Ja sit ne voi muuttua kimppa kyyddeiks et haetaan toisiakin ties mistä ehkä
 

Yhteistyössä