nykyajan mikroaaltouuneilla

vois heittää vesilintua \|O

porukat heitti viime vuonna yli 20v vanhan mikronsa meneen,ja sen 20 vuotta se toimi LOISTAVASTI. sen jälkeen ovat jo kaks mikroa ostaneet vuoden sisään ja mulla on menossa 4vuoden sisään kolmas :headwall:
on kokeiltu eri merkkejä,mut ei auta...

tuli vaan mieleen kun just lämmitin mikrossa lihaperunasoselaatikkoo kun en viittiny pannua sotkee.. mössöt oli mikrossa melkein 5minuuttia ennenku tuntu lämpöseltä ja siltikin kun ekan haarukallisen suuhuni panin,niin se annos oli puoliks aivan kylmä :headwall:
söin sit kylmänä kun alko niin vtuttaa :whistle: :ashamed:
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 04.05.2007 klo 16:05 CrystalBlue kirjoitti:
ootkos ostanu sellasen merkkiä LG ..
meillä on nyt ..öö no on se markka aikaan ostettu, vajaa 2 tonnia maksoi ja ei mitään vikaa..ja on tosi kivan näkönenkin ;)
porukoilla oli yks LG,toimi puoli vuotta ihan jees ja sit töks,lämmitti yhtä lautasellista melkein 15minuuttia :headwall: :whistle:
miks meille osuu aina nää maanantaikappaleet :whistle: :xmas:
 
Heips! Joskus muinoin pesukoneet kestivät myös sen 20v, vaan eipä suurin osa tee sitä enää. Meidän Upo hajosi kaksi kertaa viidessä vuodessa. Ensimmäisellä kerralla vaihdettiin hiilet ja kun sitten toisella kertaa meni vuorostaan hihna poikki, päätettiin ostaa samantien uusi.

Tänä päivänä ainoa kone on Miele, joka lupaa 20 vuoden käyttöikää normaalissa käytössä. Olin ihan yllättynyt, sillä en uskonut minkään koneen sitä lupaavan. Siihen sitten päädyttiin. Laskin, että saman verran maksaa 20 vuodessa, kun ostaa yhden Mielen tai aina viiden vuoden välein edullisemman koneen. Vaivannäköä vain on vähemmän yhdestä koneesta, kun ei tarvi edestakaisin kuljetella painavia rotjakkeita. =)
 

Yhteistyössä