nutramigen

elikäs almironista siirrytään tähän parin päivän päästä.

Kiinnostaa vaan onko muille hyvin maistunut? Almiron meni maultaan hyvin. Onko teillä millaisia kokemuksia tästä yleensäkin.
 
Meilläkin kokeiltiin tuota Almironin jälkeen. Hyvin maistui niin kuin on aina kaikki maistunut, mutta nutramigen aiheutti edelleen voimakkaat suolioireet sekä ulosteesta tuli niin myrkkyä, että takapuolen iho paloi aivan vereslihalle. Meille sopii vain Neocate. Mutta nämähän ovat hyvin yksilöllisiä mikä kenellekkin sopii joten voimia kokeiluun.
 
Meillä almironin aikana peppu meni ihan kamalaksi, nyt onneksi alkaa tasaantuun.

Miteshän nuo maku/haju-asiat? Onko tää nutramigen suht saman makuista kuin almiron? Purkki vielä apteekissa, joten en oo päässy viel testaamaan.
 
Meidän vauvalle on nutramigen käynyt ihan hyvin, joskin alussa oli muutaman viikon vielä ihottumaa. Nyt sitä on käytetty 3-4 kk. Makua vierasti tosi paljon, eikä juo vieläkään niinkuin almironia. Saatiin lisä-kalkkia sitten.
 
Tämä vastaus tulee aloittajalle liian myöhään, mutta kirjoitanpa jos jotakuta muutakin ihmetyttää. Almiron ja Nutramigen ovat molemmat hydrolysoituja maitopohjaisia korvikkeita ja herkkä maitoallergikko on allerginen todennäköisesti molemmille jos on toiselle. Paitsi lisäksi maissiallergikko toki voi olla allerginen Nutramigenille muttei Almironille. Jos Nutramigenkaan ei poista oireita, seuraavaksi on vuorossa aminohappopohjainen korvike, jolla ei ole enää mitään tekemistä maidon kanssa.
 

Yhteistyössä