Nuoria naisia kopeloidaan yökerhoissa

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Kuka on niin juntti, että piereskelee tanssilattialla? Nähtävästi helsinkiläiset. Ja helsinkiläismiehet eivät nähtävästi osaa käyttäytyä. Mistä johtunee?
 
vierailija
Ratkaisu ongelmaan miesten- ja naistenpuoli erotettuna panssarilasilla.
Tähän vielä mennään jos kehitys jatkuu samanlaisena. Tosin lasi tuskin riittää, jos siitä näkee läpi. Miehet ja naiset tyystin eri karsinoihin. Ongelmaksi tulee se että kukaan ei vain enää tiedä kuka on mies ja kuka nainen. Sen kun voi vähän päiväkohtaisesti aina päättää. Ehkä jokainen yksilö vain omaan karsinaansa, niin ettei kukaan näe missään kohti ketään.
 
vierailija
Miksei olisi ok?
Persuille kaikki on ok mm. aseella räiskimimen ja uhkailu Ihkussa viimeisimpänä esimerkkinä persujen käytöskoodisto-oppaasta. Vornasen selitykset ovat poskia kuumottavaa luettavaa. Taka-Töölön hotellissa oli yöllä vesivahinko. Liekö joku persu taas ollut liekeissä kuten Sedu Strasbourgissa Hesarin jutun mukaan. Varautukaa vaahtosammuttimilla persujen lähestyessä maisemiin.
 
Kyllä aika säälittävä pitää semmoisen miehen olla, joka ei pysty pitämään näppejään erossa, jos vieressä menee hemaiseva nainen.

Voisi sen sijaan käyttää aivojaan ja alkaa _jututtaa_ sitä naista.
 

Yhteistyössä