Nuoren laihdutus

Hei!

Olen 17 v, 170cm & 73 kg ja kiloja pitäs saaha tippumaan jotta ylimääräinen rasva ja jenkkakahvat lähtis pois. En vain tiedä miten aloittaisin laihduttamisen, koska aluksi liika rasitus ei ole hyväksi?

Syön useasti nuudeleita, mutta onko ne laihdutus ruokaa? Joskus sorrun makeisiin, esim suklaaseen.. :'(
Tanssin n. 30-60min 1-2 kertaa viikossa.

Olisi helpottavaa tietää miten nuori voi aloittaa laihduttamisensa niin että tuloksia syntyy.

Kiitoksia jo etukäteen! =)
 
Viimeksi muokattu:
Nuudeleissa ei ole juuri mitään ravintoarvoa joten en suosittele niitä miksikään laihdutus ravinnoksi.. eri asia sitten aterian kanssa syödä nuudeleita lisäksi :)

Viis ateriaa päivässä, aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala. Näillä pärjää pitkälle :) ja kun katsoo että saa proteineja tarpeeksi (ei tule heti uudestaan nälkä ruoan jälkeen). Esim. kananmuna ja kasvikset hyvävaihtoehto lisukkeeksi kalan lihan tai kanan kanssa. Turhaa leivän, pastan ja perunan käyttöä kannattaa myös välttää. Eli kohtuudella näitä :) Juomaksi paljon vettä. Iltapalaksi tehosekottimella väännetty smoothie (pakastemarjoista ja rasvattomasta/maustamattomasta jogurtista) nam :) ja leivän korvikkeena voi syödä esim. hapankorppuja jotka on erittäin hyvä vaihtoehto jos ruoan kanssa haluaa jotain "leipää" tms :)

Tsemppiä kyllä se siitä.. terveet elämäntavat on kaiken a ja o.. ja tavoitepaino usein myös pysyy :) ja ps. kannattaa sallia itselle myös niitä herkkuja.. esim yks päivä viikosta jollon saa sitten luvan kanssa syödä jotain hyvää minkä valitsee esim. etukäteen. :)

Kaiken tämän lisäksi sitten vielä se liikunta :)

ps. käyn huvikseni joskus laskemassa mun päivän ateriat Laihdutus, kalorilaskuri, ravintoainelaskuri, ruokapäiväkirja, laihduta netissä sivustolta.. ja yllättynyt monistakin ruoista paljon niissä on ravintoarvoa ja kaloreita..
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä