nuo ihanat munkkirinkilät

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Tiqustiina
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
Sokerimunkista en tiiä, mutta leipomon kermamunkki säilyy jääkaapissa leipomon laatikossa ilman kantta, niin että siitä vaaleanpunaisesta sokerivesikuorutteesta ei tuu tahmaista, joten samaan tyyliin vois kokeilla.
 
Mä säilön ne niin että kun olen tehnyt ne, jäähdyttänyt, pussitan ilman sokerointia. Sokeroin ne sitten myöhemmin kun laitan tarjolle, ensin mikroon ja pyöräytys pussin kautta jossa on sokeria.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Kirsikka:
Mä säilön ne niin että kun olen tehnyt ne, jäähdyttänyt, pussitan ilman sokerointia. Sokeroin ne sitten myöhemmin kun laitan tarjolle, ensin mikroon ja pyöräytys pussin kautta jossa on sokeria.

Mie tehen aina samoin, vasta ennen tarjoilua sokerointi niin ne ei ole "hikisiä"
 
Alkuperäinen kirjoittaja Kirsikka:
Mä säilön ne niin että kun olen tehnyt ne, jäähdyttänyt, pussitan ilman sokerointia. Sokeroin ne sitten myöhemmin kun laitan tarjolle, ensin mikroon ja pyöräytys pussin kautta jossa on sokeria.

Minä teen noin ja heitän pakkaseen ilman sokeria. =)
 

Yhteistyössä