• Palvelimen ylläpitotöiden johdosta Kaksplussan keskustelut ovat pois käytöstä aamulla 8.10. n. klo 6.00-7.00. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

    Kaksplus-toimitus

nukutukseen oikeeta apua

  • Viestiketjun aloittaja r
  • Ensimmäinen viesti
r
tilanne tämä: lapset 4v ja 2japuol. pienimmän pullo ollu pois viikon nukkumaan meno yhtähelvettiä. olen lukenut ollaan ulkoiltu ym..ym mutta jatkuva höpötys ja toistensa kiusaaminen ettei kumpikaan vaan rauhotu ja nukahda.. mitä teen?
 
vv
eri aikaan nukkuu? 4v ensin jos ei nuku päikkäreitä? ja sillä aikaa pieni saa omaa rauhaa leikkiä olohuoneessa, ja näin ilta rauhoittuu.. sitten hiljaiseen huoneeseen nukkumaan. meillä toimii näin 4v ja 2v kyseessä
 
Meidän 4 v ja 2 v nukkuvat samassa huoneessa, ja nukahtavat suht helpolla. Joskus käyn sihahtamassa että "nukkumaan!" jos lastenhuoneesta kuuluu kikatus ja räkätys. Olen ajatellut hommata esikoisen sängyn viereen sermin, ettei lapset näe toisiaan nukkumaan mennessään, jospa se supattelu ja muu sähellys loppuisi sitä myötä...
 
ymmärrän mukavan jutustelun, mutta meillä riekutaan. aina ei ole ollut näin :ashamed: kuopus pysy ennen hiljaa kun oli tuttipullo suussa.. haluavat mennä yhdessä nukkumaan, ei tuo pienin nuku ennen kun isoin tulee sänkyyn.
 

Yhteistyössä