nukkuuko yli 1 vuotiaanne vielä kahdet päiväunet?

tuossa 1 vuoden korvilla meillä jäi itsekseen toiset unet pois. Oli aikaisemmin kanssa aamupäivä ja iltapäiväpäikyt, mut sitten se muuttui niin, että poikaa ei nukuttanutkaan yksi päivä aamupäivästä ja en laittanutkaan nukkuun. Ja siitä sitten lähti yksien päikkyjen nukkuminen.
 
meilläkin tais tuplat olla 1v3kk kun kahet päikkärit alkoi vaikuttaa yöuniin, siittä sitten reilu kuukauden verran kituuttamalla saatiin vähitellen jätettyä toiset unet pois. hirveesti joutu äiti keksimään tekemistä että jaksoivat tunnin pitempään olla hereillä.
 
Meillä nukkuu vielä. En ole ajatellut vielä toisia päiväunia jättää tytöltä pois, koska eivät vaikuta mitenkään yöuniin. Nukkuu ehkä päiväunia yhteensä 2-3h ja yöllä 10-11h. Ei kyllä jaksais valvoo koko päivää yksillä unilla. Ekat unet ottaa 11maissa ja toiset 14-15maissa.
 
vaihtelee, ensimmäiset nukkuu jo klo.10--->, vaihtelee koska herää, voi nukkua jopa 3 tuntia. Toiset päikkärit nukkuu joskus iltapäivällä tai alkuillasta jos on sen oloinen. Klo 20-22 meillä sit mennään nukkumaan. Aika paljon meillä nuo päiväunet ja yöunet nukutaan tytön ehdoilla.
 
Kahdet nukkuu, just 1v. Kun herää 7 maissa niin ekat päikyt nukkuu 10 maissa 1,5 - 2h ja sit noin klo 14 maissa toiset noin tunnin unet. Yöunille mennään klo 20 aikoihin. Sopii hyvin meille. Sitten kun on valmis toiset unet jää pois... =)
 
Meillä tyttö alkoi 8kk ikäisenä nukkumaan yhdet päiväunet!Pituudeltaan unet ovat 1-4tuntia,nykyään yleensä aina 2h..On aina tuntunut pärjäävän lyhyillä unilla..Tuntuu että on useammin hereillä ollut vauvasta asti =)
 
Meilläkin tyttö siirtyi yksiin päikkäreihin n. 8kk:n ikäisenä ja nukkuu 3-4h. Joskus voi nukkua vielä illemmalla toiset n. puolen tunnin mittaiset hyväntuulenunet, mutta sillä ei ole vaikutusta yöuniin. Olenkin tyytyväinen, että on yhdet pidemmät unet, niin ehtii itsekin puuhastella kaikenlaista sillä välin.
 
Meillä tyttö 1v2kk nukkuu yhdet n.2-3 tunnin mittaiset päiväunet iltapäivällä,muita unia ei päivällä enää nuku.Nuo unet tuntuu hälle riittävänkin mainiosti kun yöt kuitenkin nukkuu tosi hyvin,10-12 tuntia!
 

Yhteistyössä