Nukkuuko teidän vauvelit omassa pinniksessä vai vieressänne?

Omassa pinnasängyssä nukkunut alusta asti, poika nyt 5kk. Joskus aamuyön syötön jälkeen otan viereen tuhisemaan :heart: Ja muistaakseni sillon vastasyntyneenä oli satunnaisesti öitä vieressäkin esim tiheän imun kausina kun söi lähes koko ajan... Ei käytetty äitiyspakkauksen laatikkoa pinnasänkyä pienentämään, tyyny laitettiin ihan sillon vastasyntyneenä selän taa ja peitto "tiukasti" ympärille.
 
Meillä nyt 5kk poika nukkuu meidän välissä. Hän kun ei suostu nukkumaan omassa pinniksessa!! Pienempänä laitoin illalla pojan omaan pinnikseen ja siellä hän nukkui sen ensimmäisen jakson 4-5tuntia, kunnes heräsi syömään. Sitten otin viereen ja sinne hän yleensä jäikin. Mutta tossa 4kk kieppeillä muuttuivat yöt todella rauhoittomiksi ja poika nukahtaa ainoastaan viereeni. Hän myös nukkuu 30min pidemmäb päikkäritkin ainoastaan silloin, kun joku tuhisee viekussa :headwall: :headwall:
 
Meillä nukku alkuun ehkä muutaman kerran meidän välissä, mutten saanut itse nukuttua tollon ollenkaan. Sit siirrettiin omaan sänkyyn nukkumaan, jossa on nukkunut siittä asti. Pojalla ikää reilut 10kk.
 
Illalla laitan pojan omaan pinnasänkyyn nukkumaan ja samoin myös ekan yösyötön jälkeen. Aaamuyön syötöillä otan viereeni nukkumaan kun poika yrittää silloin herkästi alkaa kukkua hereillä jos yrittää sänkyynsä siirtää.

Meillä oli kyllä ennen pojan syntymää äp-laatikko pedattuna omille jaloilleen, mutta rupesin päivää ennen synnytystä miettimään että esikoinen 2 v saattaisi kaataa sen helposti ja se koottiin pois. Sitten kun yhtäkkiä lähdettiinkin synnyttämään niin sairaalassa ollessani mies kasasi pinnasänhyn. Hyvä niin sillä isokokoiselle pojalle äp-laatikko olisi pian jäänyt pieneksi. Esikoinen sen sijaan nukkui aluksi äp-laatikossa.
 
Meillä on nukuttu alust asti omassa sängyssä. Ensin äitiyspakkauksen laatikko oli sängyssä ja n. 1 kk:n ikäisenä nukkui omassa sängyssä, mutta samassa huoneessa. Vieläkin nukutaan näin tilanpuutten takia. Poika nyt 1 v 2 kk.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Poio:
Meillä nukku alkuun ehkä muutaman kerran meidän välissä, mutten saanut itse nukuttua tollon ollenkaan. Sit siirrettiin omaan sänkyyn nukkumaan, jossa on nukkunut siittä asti. Pojalla ikää reilut 10kk.
mä nukun melkeen paremmin kun poika on siinä kainalossa...hän nukkuukin rauhallisemmin eikä ääntele niin hirmusesti öisin kuin omassa sängyssään...kai se on sitten jonkin moinen turvallisuuden tunne pojalla kun saa olla vieressäni... :)
 

Yhteistyössä