Nukkumispropleemaa

  • Viestiketjun aloittaja Yx Faija
  • Ensimmäinen viesti
Yx Faija
Metin tytär 2v.9kk on nykyään niin nukkumista vastaan. Päikkäreille ei tahdota mennä millään. Eipä niitä ole nyt pariin päivään nukuttukaan. Illalla sammu sit ku saunalyhty, mutta heräilee pitkin yötä. Emännällä rupee olee pinna jo aika tiukalla, kun on vielä 3kk nuori vauva talossa. Onko tuo sitten sitä protestointia. Mutta pitäishän ton ikäsen nyt vielä päikkärit vetästä.....vai mitä. Laittakaahan hyviä päiväunillevientivinkkiä.
 
a-k79
meillä kävi vähän samalla tavalla tosin meidän neiti on puoli vuotta vanhempi, mut pikkuveli on nyt kans 3kk.. Tuntuu että uhmakausi on ainakin 10 kertaa pahempi ku ennen vauvaa!!
Meillä aika usein auttaa toi käänteispsykologia.. esim. mennäämpäs lukemaan pari satua sänkyyn, sit ku ollaan luettu niin neiti yleensä sanoo että ei väsytä en halua nukkua niin sanon että ei tarvi nukkua mut levätään vähän aikaa ja pistää itse silmät kiinni tai lukee jotain omaa lehteä tms. niin tosi usein neiti kyl simahtaa aika nopeasti!! mut sit tulee riita jos sanotaan että nyt nukutaan.. vähän huijausta peliin on meillä ainakin auttanu..
Tuntuu että toi syöminen ja nukkuminen on jokapäiväisiä riidan aiheita.. ei haluais tehdä kumpaakaan :)
 

Yhteistyössä